Carte

Uwenberg 12-A

1650 Beersel
à Vendre
684 m² Vivre
3310 m² Terrain
€1.295.000
Simuler un prêt
Description

Welkom in deze riante villa, opgetrokken in 2002 en rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat in het schilderachtige Beersel. Geniet van de adembenemende panorama over Brussel en de weelderig groene tuin van maar liefst 3.310 m², omlijst door volwassen bomen en diverse terrassen. Hier vindt u een rustgevende oase van privacy, terwijl alle voorzieningen zoals grote verkeersaders, restaurants en winkels makkelijk bereikbaar zijn.

Deze lichtrijke woning van liefst 684 m² biedt uitzonderlijk veel wooncomfort dankzij haar hoogwaardige afwerkingen. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt u met een elegante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en een aparte, knusse zitruimte. Vanuit de eetkamer en de keuken wandelt u moeiteloos het terras en de prachtige tuin in. Extra comfort is er dankzij de mogelijkheid tot plaatsen van een lift en de aanwezigheid van een garage op dit niveau.

De eerste verdieping huisvest vier royale slaapkamers, waaronder een luxueuze mastersuite met eigen dressing, drie stijlvolle badkamers en een polyvalente ruimte die zich perfect leent als extra slaapkamer, gastenverblijf of thuiskantoor.

Op tuinniveau (-1) vindt u een dubbele garage, technische ruimte, wijnkelder en extra opslagruimte. Maar de echte parel van dit niveau is het verwarmde binnenzwembad met bijhorende bar, kleedkamer en hamam. Ontspanning en vermaak zijn hier altijd binnen handbereik!

De tuin zelf is een oase van rust, compleet met meerdere terrassen, beplanting, een vijver en buitenkeuken. Ideaal om te genieten van buitenmaaltijden en om heerlijk te ontspannen. Het perceel kan bovendien worden opgesplitst, voor extra flexibiliteit in gebruik.

* * *

Uwenberg 12-A - 1650 Beersel - Ontdek deze ruime villa uit 2002, gelegen aan het rustige einde van een doodlopende straat in het charmante Beersel. Met een adembenemend panoramisch uitzicht over Brussel en een weelderig perceel van 3.310 m², omringd door volgroeide beplantingen en diverse terrassen, biedt deze woning een oase van rust en privacy, met alle belangrijke invalswegen, restaurants, winkels,.. in handbereik.
Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 684 m² is deze woning doordrenkt van licht en hoogwaardige afwerkingen. De begane grond verwelkomt u met een elegante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime zithoek met eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en een tweede gezellige salon. Geniet van naadloze binnen-buitenleving met directe toegang vanuit de eetkamer en keuken tot de terrassen en de prachtig aangelegde tuin. De mogelijkheid tot het installeren van een lift en de aanwezigheid van een garage op deze verdieping voegen extra gemak toe aan deze luxe leefruimte.
Op de 1e verdieping vindt u vier royale slaapkamers, waaronder een luxueuze mastersuite met dressing, drie stijlvolle badkamers en een veelzijdige ruimte die ruimte biedt voor nog eens 1 slaapkamer, ideaal voor gastenverblijven of kantoor aan huis.
Het tuinniveau (-1) herbergt een dubbele garage, technische ruimte, wijnkelder en extra opslagruimte. Maar het pronkstuk van deze verdieping is het binnenzwembad, compleet met een bar, kleedkamer en hamam, waardoor ontspanning en entertainment binnen handbereik zijn.
De tuin is een oase met terrassen, beplanting, een vijver en buitenkeuken, ideaal voor buiten dineren en ontspannen. Het perceel kan zelfs worden opgesplitst, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende behoeften.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.295.000
Revenu cadastral
€ 7.810
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2004
Terrain
3310 m2
Zone habitable
684 m2
Référence
SRB13UEIYR69
EPC
145 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230312-0002835141-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€1.295.000 / ERA Innova
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder