Carte

Dorpsstraat 49

3460 Bekkevoort
à Vendre
1394 m² Terrain
3 Chambres
Description

Welkom in deze charmante en instapklare woning met drie slaapkamers! De gelijkvloerse verdieping begroet je met een sfeervolle inkomhal die je naar de lichtrijke living leidt. Een aparte, stijlvol ingerichte keuken biedt directe toegang tot de uitnodigende tuin en het terras.

Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers en een badkamer uitgerust met zowel een bad als een douche. Verder omhoog leidt een vaste trap naar de tweede verdieping, waar zich de ruime zolderruimte en een extra derde slaapkamer bevinden. Bovendien beschikt deze woning over een bruikbare kelder, ideaal voor extra opslagruimte.

Recentelijk werd er nieuwe beglazing geïnstalleerd, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het huis. Daarbij zijn alle ramen uitgerust met rolluiken voor extra privacy en veiligheid. Belangrijk om te vermelden is dat de elektriciteit in de woning volledig conform de huidige normen is!

Deze aantrekkelijke woning is voordelig gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de Staatsbaan en oprit- en afritten van de E314. Bovendien zijn scholen, openbaar vervoer, en andere dagelijkse voorzieningen vlot bereikbaar.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een bezoek via thomas.vanrillaer@living-stone.be of op het nummer 0490 64 71 71!

* * *

Dorpsstraat 49 - 3460 Bekkevoort - Charmante, instapklare woning met 3 slaapkamers!

De woning bestaat gelijkvloers uit een inkomhal, een lichtrijke living, een aparte en ingerichte keuken en direct toegang naar tuin en terras.
Op de eerste verdieping is er een badkamer met bad en douche en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er de zolderruimte, bereikbaar met vaste trap en een derde slaapkamer. De woning beschikt tevens over een bruikbare kelder.

Recent werd er gedeeltelijk nieuwe beglazing voorzien. Daarnaast zijn er ook rolluiken voorzien.
De elektriciteit is conform!

Interessant weetje is dat de woning nabij belangrijke invalswegen zoals de Staatsbaan, op en-afritten van de E314, scholen, openbaar vervoer,... gelegen is!

Interesse in deze woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek op thomas.vanrillaer@living-stone.be / 0490 64 71 71!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Maison
Terrain
1394 m2
Référence
2558QIS9V1WI
Historique des prix
20 Mar 2024
€349.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder