Home à Vendre Maison 8510 Bellegem
Argendaalstraat 12
Carte

Argendaalstraat 12

8510 Bellegem
à Vendre
291 m² Vivre
5 Chambres
Description

Op zoek naar een uniek renovatieproject of bouwgrond op een prachtige locatie? Dan zal deze dubbele woning op een perceel van 1600 m² zeker je interesse wekken. Het pand biedt niet alleen een immense hoeveelheid ruimte, maar ook een adembenemend uitzicht aan de achterzijde.

De oprit leidt je rechtstreeks naar de woning die bestaat uit twee aparte woonruimtes, elk met een eigen keuken. Dit maakt de woning perfect geschikt als kangoeroewoning. Beide wooneenheden zijn verbonden via een ruime verdieping met vijf slaapkamers en een badkamer.

Daarnaast beschikt de woning over een grote zolder, voldoende opbergruimte en een praktische kelder. Het is de ideale kans om je dromen na te jagen en je eigen plannen te realiseren, terwijl je geniet van rust en vrijheid. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

* * *

Argendaalstraat 12 - 8510 Bellegem - Op een uniek perceel grond en een unieke locatie kijkt deze dubbelwoonst uit naar een handige verbouwer of een creatieve nieuwbouwer. 1600 m² grond en een uitgestrekt zicht achteraan spreken tot de verbeelding. Vanaf de straat brengt de oprit ons tot bij de woning, een dubbelwoonst die zowel links als rechts voorziet in leefruimtes en keukenruimte. Ook perfect inzetbaar als kangoeroewoning. Beide kanten zijn verbonden met een ruim verdiep voorzien van 5 slaapkamers en een badkamer. Er is een grote zolder, voldoende bergruimte en een praktische kelder. Dromen, plannen maken en genieten van rust en vrijheid, als dit het is, kom dan snel kijken.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 339.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
291 m2
Référence
UP6M1DZGCF-E
Code Agence
089-15952
Historique des prix
22 Mar 2024
€339.000 / C21 Via Plus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder