Carte

Laakstraat 18

3582 Beringen
à Vendre
1694 m² Terrain
Description

Dit kinderdagverblijf, gelegen op een uitstekende locatie, biedt een schat aan mogelijkheden voor ontwikkeling. Dankzij de strategische ligging is het niet alleen geschikt voor residentiële doeleinden, maar ook voor een combinatie van wonen en werken. Let wel, appartementen zijn hier helaas niet toegestaan.

De omgeving van dit vastgoed heeft tal van faciliteiten, waaronder diverse winkels, cafés, restaurants en scholen. Dit maakt het tot een ideale plek voor ontwikkeling.

Het perceel zelf heeft een straatbreedte van ongeveer 38 meter en een diepte van ongeveer 44 meter, met een noordelijke oriëntatie. Het kinderdagverblijf beschikt over een gevelbreedte van 15 meter.

Als extra bonus wordt ook de aangrenzende woning op Laakstraat 16 te Beringen te koop aangeboden.

Deze vastgoedkans wordt u aangeboden in samenwerking met Covast. Heeft u interesse of wenst u meer informatie over Covast of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan gerust contact met ons op via: 011/57.23.16 of stuur een e-mail naar info@groepaathos.be.

* * *

Laakstraat 18 - 3582 Beringen - Het betreft een kinderdagverblijf op een uiterst interessante site. Gelet op de ligging is zowel een pure residentiële bestemming mogelijk maar eveneens is een combinatie wonen/werken een optie.
De site biedt dus heel wat mogelijkheden naar ontwikkeling toe, enkel appartementen worden er uitgesloten.
In de rechtstreekse omgeving van het onroerend goed bevinden zich diverse winkels, cafés en restaurants, scholen,.... kortom een top locatie voor ontwikkeling.

Eigenschappen perceel:
Het perceel beschikt over een straatbreedte van circa 38 meter en een diepte van circa 44 meter.
Het perceel is noord georiënteerd
De gevelbreedte van het kinderdagverblijf bedraagt 15 meter

Tot slot wordt de aanpalende woning, Laakstraat 16 te Beringen, ook te koop aangeboden.

Dit onroerend goed wordt u aangeboden in samenwerking met Covast.

Wenst u meer informatie omtrent de werking van Covast of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16 of per mail op info@groepaathos.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 283.500
Général
Type
Maison
Terrain
1694 m2
Référence
2WTEZT09K0JG
Code Agence
2098
Historique des prix
20 Mar 2024
€283.500 / Groep Aathos
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder