Carte

Laakstraat 16

3582 Beringen
à Vendre
182 m² Vivre
995 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze gezellige ééngezinswoning, gelegen op een ruim perceel van 9 are 90 ca, bevindt zich vlakbij het centrum van Koersel in Beringen. Met diverse winkels, cafés, restaurants, en scholen in de nabije omgeving, biedt dit pand de ideale locatie voor jouw nieuwe thuis.

Bij binnenkomst in deze charmante woning, tref je eerst de inkomhal aan, die je leidt naar de eerste gelijkvloerse kamer. Deze kamer, perfect in te richten als slaap- of bureauruimte, schept tal van mogelijkheden. Daarnaast wordt je verwelkomd door een ruime, uitnodigende leefruimte met zowel een comfortabele zit- als eetplaats.

De woning is verder voorzien van een ruime keuken, compleet met ingebouwde oven, dampkap en praktische opbergruimte. Aansluitend vind je de berging met een toilet en een bijkeuken met meer dan genoeg opslagruimte. Hier tref je ook de technische ruimte.

De woning beschikt bovendien over drie grote slaapkamers op de tweede verdieping, verbonden via een overloop, en een extra berging.

De woning bezit ook een grote kelder vol potentie en een diepe tuin, ideaal voor buitenactiviteiten en tuinliefhebbers. Extra pluspunten van deze woning zijn de ramen met hoogrendementsglas, centrale verwarming op gas en de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak in te richten.

Dit onroerend goed wordt aangeboden in samenwerking met Covast. Voor meer informatie over Covast of een rondleiding van dit pand, neem gerust contact met ons op via 011/57.23.16 of stuur een mail naar info@groepaathos.be.

* * *

Laakstraat 16 - 3582 Beringen - Het betreft een residentiële ééngezinswoning op een perceel van 9 are 90 ca nabij het centrum van Koersel (Beringen).
In de rechtstreekse omgeving van het pand bevinden zich diverse winkels, cafés en restaurants, scholen, ... .

Bij het betreden van de woning bevinden we ons in de inkomhal, aansluitend bevindt zich de eerste gelijkvloerse (slaap)kamer. Deze kamer kan ook perfect benut worden als bureauruimte.
Daaropvolgend bevindt zich de leefruimte die ingedeeld is in een zit- en eetplaats. Vervolgens betreden we de ruime keuken uitgerust met een ingebouwde oven, een dampkap en opbergruimtes.
Daarna komen we in de berging waar er een toilet aanwezig is. Nadien betreden we de bijkeuken die voorzien is van ruime opbergruimtes. Met aansluitend een technische ruimte.
Aan de berging is een bijgebouw verbonden.

Op de 2de verdieping kan je vanuit de overloop de 3 ruime slaapkamers betreden met aansluitend een berging.

Tot slot beschikt de woning over een ruime kelder met veel potentie.

Extra troeven:
- In te richten naar eigen smaak
- Ramen voorzien van hoogrendementsglas
- Reeds voorzien van een centrale verwarming op gas
- De woning is voorzien van een diepe tuin

Dit onroerend goed wordt u aangeboden in samenwerking met Covast.

Wenst u meer informatie omtrent de werking van Covast of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16 of per mail op info@groepaathos.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 220.500
Revenu cadastral
€ 1.513
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
995 m2
Zone habitable
182 m2
Référence
TC3DVL3M-CPS
Code Agence
2094
EPC
572 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20190715-0002187316-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Nog niet aangevraagd
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€220.500 / Groep Aathos
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder