Home à Vendre Maison 3582 Beringen
Laakstraat 16-18
Carte

Laakstraat 16-18

3582 Beringen
à Vendre
2689 m² Terrain
Description

Op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid? Dit project, dat zowel een kinderdagverblijf als een woonhuis omvat, biedt een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden. De ligging is ideaal voor zowel residentiële als gemengde woon/werk doeleinden, met uitzondering van appartementen.

Deze vastgoedopportuniteit bevindt zich in een bruisende buurt met diverse winkels, horeca en scholen in de directe omgeving, wat het een perfecte locatie maakt voor uw volgende investering.

Het vastgoed bestaat uit twee percelen gelegen op Laakstraat 18 en Laakstraat 16. Het eerste heeft een straatbreedte van ongeveer 38 meter en een diepte van 44 meter. Het tweede perceel heeft een straatbreedte van 13 meter en een diepte van 75,5 meter. Beide zijn noordelijk georiënteerd, met het kinderdagverblijf met een gevelbreedte van 15 meter en het woonhuis met een gevelbreedte van 7,5 meter.

Dit vastgoedproject wordt aangeboden in samenwerking met Covast. Voor meer informatie over de werking van Covast of om een bezichtiging te plannen, kunt u ons bereiken op 011/57.23.16 of via e-mail op info@groepaathos.be. Zet vandaag nog de stap naar uw volgende vastgoedinvestering!

* * *

Laakstraat 16-18 - 3582 Beringen - Het betreft een kinderdagverblijf en een woonhuis op een uiterst interessante site. Gelet op de ligging is zowel een pure residentiële bestemming mogelijk maar eveneens is een combinatie wonen/werken een optie.
Het project biedt dus heel wat mogelijkheden naar ontwikkeling toe, enkel appartementen worden er uitgesloten.
In de rechtstreekse omgeving van het onroerend goed bevinden zich diverse winkels, cafés en restaurants, scholen,.... kortom een top locatie voor ontwikkeling.

Eigenschappen perceel:
Het eerste perceel te Laakstraat 18 beschikt over een straatbreedte van circa 38 meter en een diepte van circa 44 meter.
Het tweede perceel te Laakstraat 16 beschikt over een straatbreedte van circa 13 meter en een diepte van circa 75,5 meter.
Beide percelen zijn noord georiënteerd.
De gevelbreedte van het kinderdagverblijf bedraagt 15 meter.
De gevelbreete van het woonhuis bedraagt 7,5 meter.

Dit onroerend goed wordt u aangeboden in samenwerking met Covast.

Wenst u meer informatie omtrent de werking van Covast of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16 of per mail op info@groepaathos.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 504.000
Général
Type
Maison
Terrain
2689 m2
Référence
5J2XR8P3OS2X
Code Agence
2097
Historique des prix
20 Mar 2024
€504.000 / Groep Aathos
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder