Home à Vendre Maison 3060 Bertem
Leuvenstraat 2
Carte

Leuvenstraat 2

3060 Bertem
à Vendre
234 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige, instapklare halfopen bebouwing in het rustige Bertem, ideaal gelegen dichtbij belangrijke vervoersverbindingen zoals de snelweg naar Brussel en perfect voor pendelaars naar Leuven en Tervuren.

De woning biedt een ruime, lichte woonkamer en een volledig ingerichte keuken op de gelijkvloerse verdieping. Een garage en parkeerplaats op de oprit zorgen voor voldoende parkeergemak. De bovenverdieping is uitgerust met drie slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Bovendien biedt de zolderverdieping de mogelijkheid tot verdere uitbreiding, wat je de vrijheid geeft om je persoonlijke touch toe te voegen aan de woning. Extra opslagruimte is beschikbaar in de kelder van het huis.

De kers op de taart is ongetwijfeld het ruime terras van 100m² dat naar het zuiden is georiënteerd, klaar om omgetoverd te worden tot een prachtige buitenruimte waar je heerlijk kunt ontspannen.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze woning te bezichtigen. Bel onze vastgoedmakelaar Jacky op 0495 53 46 49 of mail naar jacky@connect-immo.be. Het EPC van de woning bedraagt 276 kWh/m² met code 20240402-0003182462-RES-1. De woning is gelegen in een gebied met een algemene bestemming (Wg), geen voorkooprecht van toepassing (Gdv), niet gelegen in een verkaveling (Gvv) en vergunningen uitgereikt (Gvkr).

* * *

Leuvenstraat 2 - 3060 Bertem - Welkom in deze instapklare halfopen bebouwing, gelegen in het idyllische Bertem. Hier kan je genieten van het beste van twee werelden: de rust van een landelijke omgeving en de nabijheid van belangrijke verbindingswegen. Snel naar de autosnelweg richting Brussel maar ook voor de pendelaars Leuven/ Tervuren is dit een ideale locatie.

Op de gelijkvloerse verdieping kan je een ruime lichtrijke leefruimte en een geïnstalleerde keuken vinden. Verder is er een garage en parkeergelegenheid op de oprit, wat zorgt voor het nodige parkeergemak. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en een badkamer met inloop douche, dubbele lavabo en toilet. De zolderverdieping geeft mogelijkheden tot verdere uitbreiding. Hier kan je je creativiteit de vrije loop laten en deze ruimte benutten volgens eigen wensen en behoeften. De woning is onderkelderd wat extra opslagruimte geeft. Last but not least is het zonnige terras van 100m², perfect georiënteerd op het zuiden, wachtend om getransformeerd te worden. Je leest het goed: de perfect plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen die deze woning te bieden heeft. Bel onze vastgoedmakelaar Jacky op 0495 53 46 49 of mail jacky@connect-immo.be.

EPC: 276 kWh/m² - 20240402-0003182462-RES-1
Wg-Gdv-Gvkr-Gvv

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 425.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
234 m2
Référence
A5XZLNRSWB3P
Code Agence
793-5906415
Historique des prix
06 Apr 2024
€425.000 / C21 Connect
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder