Home à Vendre Maison 3360 Bierbeek
Hoegaardsesteenweg 8
Carte

Hoegaardsesteenweg 8

3360 Bierbeek
à Vendre
363 m² Vivre
6 Chambres
€1.085.000
Simuler un prêt
Description

Welkom in het pittoreske Opvelp, een deelgemeente van Bierbeek, waar je dit unieke pand kunt vinden. Het is een ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 363m² en een perceel van 17 are, zodat je nooit ruimte tekort komt.

De woning is instapklaar en beschikt over een open keuken die volledig geïnstalleerd is, inclusief een praktisch eiland. Aangrenzend vind je een berging/wasplaats en eetruimte. De gezellige zithoek heeft een open haard en voldoende ruimte voor een bureau. De badkamer is uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel, toilet en ingebouwde kasten.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met eigen badkamer en volledige dressingwand, twee extra slaapkamers en een kleinere kamer. Deze verdieping heeft ook een apart toilet. De bovenste verdieping heeft een vijfde zeer ruime slaapkamer met een bureau en leefruimte, en een zesde kamer.

Het pand heeft ook een royale loods, momenteel gebruikt als feestzaal. Tegenover de woning is er een multifunctionele ruimte met toilet en een casco wooneenheid die kan worden afgewerkt als gastenverblijf. Aan de straatzijde is er een kantoorruimte, momenteel ingericht als schoonheidssalon.

De prachtige tuin is voorzien van een verwarmd zwembad met bijbehorende bar en doucheruimte.

Ontdek de vele verrassingen die dit unieke pand te bieden heeft. Maak snel een afspraak om het zelf te ervaren!

* * *

Hoegaardsesteenweg 8 - 3360 Bierbeek - Welkom in Bierbeek! In de natuurrijke deelgemeente Opvelp kan je dit uitzonderlijk pand terugvinden. Met maar liefst 363m² bewoonbare oppervlakte en een perceel van 17 are, kom je alvast geen ruimte tekort.

De instapklare woning omvat onder meer een open, volledig geïnstalleerde keuken inclusief handig eiland, aansluitende berging/wasplaats en eetplaats, een gezellige zithoek met open haard en plaats voor bureau en de badkamer ingericht met zowel bad als douche, dubbele lavabo, toilet en ingebouwde kasten. Een verdieping hoger vind je de masterbedroom met ensuite badkamer en volledige dressingwand, nog twee volwaardige en één kleinere slaapkamer. Ook op deze verdieping vind je een apart toilet. De dakverdieping is verdeeld over een vijfde uitzonderlijk ruime slaapkamer met bureau en leefruimte en de zesde kamer.

Verder beschikt het pand over een zeer royale loods, momenteel in gebruik als feestzaal. Recht tegenover de woning bevindt zich een polyvalente ruimte met toilet en daarboven een casco woonentiteit die afgewerkt kan worden als gastenverblijf. Aan de straatkant vind je nog een bureauruimte, die momenteel ingericht is als schoonheidssalon.

Bovendien is de prachtige tuin aangelegd met magnifiek, verwarmd zwembad inclusief bijhorende bar en douchecel.

Ontdek de verrassingen die dit uitzonderlijk pand te bieden heeft.
Maak snel een afspraak ter plaatse en laat je verbazen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.085.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
363 m2
Référence
GLTZ879OPVLZ
Code Agence
433-5916598
Historique des prix
06 Apr 2024
€1.085.000 / C21 Sophimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder