Carte

3740 Bilzen
275 m² Terrain
€225.000
Description

* * *

Op slechts 5 minuten rijden van het gezellige stadscentrum van Bilzen bevindt zich deze woning in de Zavelstraat 13 in deelgemeente Munsterbilzen. Alle voorzieningen evenals scholen, openbaar vervoer en winkels bevinden zich in de nabijheid en zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Gelijkvloers is de woning ingedeeld met de inkomhal, toegang tot de ruime woonkamer, de volledig ingerichte keuken, badkamer, wasplaats en berging. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en het overdekt terras. Achteraan de woning bevindt zich nog een extra bergruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een apart toilet. Ook is er een klein stukje kelder.

Aan de voorzijde bevindt zich rechts van de woning een poortje dat toegang geeft tot het terras en de tuin. Het perceel is volledig omheind.
Er is voldoende parkeergelegenheid op de straat.

De woning onderging de voorbije jaren al heel wat renovaties zoals een nieuw dak, een nieuwe CV-installatie op aardgas, en het vervangen van de ramen en deuren. Ook werden de keuken en de badkamer vernieuwd. De elektrische installatie is ook vervangen en conform gekeurd.
De toiletten en het wasmachine zijn aangesloten op regenwater.

Indien het platte dak wordt geïsoleerd met 100 mm PUR (R-waarde van 4,5) dan wordt het EPC verbeterd naar label C (score 285 kWh/m2 jaar) en voldoet u aan de renovatieverplichting.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Wenst u graag een bezichtiging voor deze woning in Munsterbilzen? U kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie of een afspraak ter plaatse via info@matisimmo.be of 089/44 00 00.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 225.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1935
Terrain
275 m2
Référence
14Q76P9YV86H
EPC
407 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€225.000 / Matisimmo Bilzen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder