Home à Vendre Maison 3742 Bilzen
Riemsterweg 169
Carte

Riemsterweg 169

3742 Bilzen
à Vendre
127 m² Vivre
315 m² Terrain
3 Chambres
Description

Bekijk alle huizen in dit project door te navigeren naar de projectpagina op www.immo-leroi.be en te klikken op "projecten".

Als je op zoek bent naar een bijzondere woonsituatie, dan is het nieuwe bouwproject Onder de Linde perfect voor jou! Dit project combineert natuur en design tot een modern geheel en is gelegen op een fantastische locatie dichtbij natuurreservaat Wilderpark en vlakbij de snelweg E313.

De bruisende stad Bilzen is ook vlakbij. Wandelaars, fietsers en shoppers kunnen genieten van het sfeervolle centrum en het indrukwekkende kasteeldomein Alden Biesen. Met Onder de Linde heb je alles wat je nodig hebt!

HUISINDELING
Je betreedt het huis via een ruime inkomhal met een vestiaire en gastentoilet. De grote leefruimte bestaat uit een zitkamer, eetkamer en open keuken. In het midden van de woning bevindt zich een ruime bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een grote badkamer en een apart toilet. De grote zolder is bereikbaar via een vaste trap.

Onder de Linde is een klein en exclusief project dat bestaat uit 6 halfvrijstaande huizen. Dankzij de duurzame en moderne architectuur zijn deze huizen bijna energieneutraal (BEN). De huizen zijn momenteel wind- en waterdicht en wachten op de afwerking. Als koper heb je veel keuzevrijheid bij deze afwerking. Elk detail is doordacht, inclusief de stijlvolle indeling van de tuin. Welkom bij Onder de Linde!

GEÏNTERESSEERD?
Voor een werfbezoek bel je naar 012 23 00 23 of neem contact op met dries@immo-leroi.be voor al je vragen.

* * *

Riemsterweg 169 - 3742 Bilzen - Alle beschikbare woningen van dit project bekijken? Ga dan naar de projectpagina op www.immo-leroi.be onder het tablad "projecten".

Wil je biesonder wonen? Dan is het nieuwbouwproject Onder de Linde iets voor jou! Bij Onder de Linde worden natuur en design zorgvuldig gecombineerd tot een hedendaags geheel. Het project is gelegen op een echte toplocatie, vlakbij natuurgebied Wilderpark en met een snelle verbinding
tot de snelweg E313.

Ook het bruisende Bilzen niet ver weg. Zowel wandel- en fietsliefhebbers als shoppers kunnen volop genieten van het gezellige centrum en het prachtige kasteeldomein Alden Biesen.
Bij Onder de Linde vind je het allemaal!

INDELING
x Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet;
x Grote leefruimte met een zitkamer, eetruimte en open keuken;
x Centraal ligt een ruime berging;
x Op verdiep 1 zijn er 3 slaapkamers, een grote badkamer en een apart toilet;
x Via een vaste trap is de grote zolder bereikbaar.

Onder de Linde is een kleinschalig en exclusief project met 6 half open bebouwingen. Dankzij de duurzame en hedendaagse architectuur op maat zijn deze woningen BEN, bijna-energieneutraal. Momenteel zijn de woningen water en winddicht opgeleverd en klaar voor een kwaliteitsvolle afwerking, waarbij de koper biesonder veel keuzes kunnen maken. Aan elk detail is gedacht, zelfs
de tuin wordt voor jou in stijl aangelegd. Welkom Onder de Linde!

INTERESSE?
Plan een werfbezoek door te bellen naar 012 23 00 23 of stel uw vragen aan dries@immo-leroi.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 358.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
315 m2
Zone habitable
127 m2
Référence
SYBH-CWCNHZI
Code Agence
23K0666-ALG
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
07 Jul 2023
€358.000 / Immo Leroi
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder