Home Maison 3211 Binkom
Tiensesteenweg 8
Carte

Tiensesteenweg 8

3211 Binkom
249 m² Vivre
847 m² Terrain
4 Chambres
€320.000
Description

Dit renovatieproject in Lubbeek is een stevige woning met veel potentieel op een perceel van ongeveer 8 are 47ca. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van circa 250 vierkante meter en is gunstig gelegen nabij de steden Aarschot en Tienen, evenals dorpskernen als Lubbeek, Tielt-Winge en Boutersem.

Het huis bevat op de begane grond een hal, twee ruime woonkamers, een keuken, een badkamer, een veranda en een apart toilet. De verdieping omvat vier grote slaapkamers en een bureau of dressing. Verder zijn er ook twee kelders en een grote zolder die eventueel omgebouwd kan worden tot extra kamers.

Aan de buitenkant vindt u een royale binnenplaats met een oud bakhuis en drie garages. Dit maakt het ideaal voor een zelfstandige activiteit of hobby. Er is ook een atelier of bakhuis aanwezig, wat extra mogelijkheden biedt.

* * *

Tiensesteenweg 8 - 3211 Binkom - Degelijke woning met drie garages en een atelier/bakhuis op een gunstige ligging in Lubbeek op een perceel van ca.8 are 47ca. Deze zeer ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van ca.250m² is te renoveren en biedt een enorm potentieel! Vlotte verbinding naar omliggende steden (Aarschot-Tienen) en dorpskernen (Lubbeek,Tielt-Winge,Boutersem).
Omvat op het gelijkvloers een inkomhal, 2 grote woonkamers, een keuken, een badkamer, een veranda en een apart toilet. Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een bureau/dressing. Tevens twee kelders en een grote zolder (mogelijkheid extra kamers) aanwezig. Buiten een ruime binnenkoer met oud bakhuis en 3 garages. Ideaal voor een zelfstandige activiteit of hobby!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Revenu cadastral
€ 986
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1938
Terrain
847 m2
Zone habitable
249 m2
Référence
XV8-OMNLU5BM
Code Agence
3592
EPC
792 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Nee
Historique des prix
26 Apr 2023
€320.000 / Immo de Dijle
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder