Carte

3950 Bocholt
à Vendre
1515 m² Vivre
1820 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen nabij het centrum van Bocholt, biedt deze woning een perfecte combinatie van een groene, bosrijke omgeving en stadsvoorzieningen binnen handbereik. De woning valt onder de sloop- of renovatieplicht van de Vlaamse overheid, wat betekent dat er diverse subsidies en premies beschikbaar zijn voor potentiële kopers.

De huidige staat van de woning biedt mogelijkheden voor zowel renovatie als sloop. In geval van sloop kan de grond opgesplitst worden in twee percelen voor halfopen bebouwing. De woning is grotendeels gerenoveerd op de begane grond, met nieuwe ramen en vloeren. Originele elementen zoals de houten balken in de woonkamer zijn licht geschilderd, wat bijdraagt aan een helder en luchtig gevoel in de leefruimte.

De L-vormige woonkamer grenst aan de eetruimte en een ruime, vergunde veranda met houtkachel. De keuken en badkamer bevinden zich ook op de begane grond en bieden mogelijkheden voor uitbreiding. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten.

De woning is momenteel voorzien van een houtgestookte centrale verwarming. Het perceel strekt zich uit tot een agrarisch gebied aan de achterzijde, waardoor toekomstige eigenaren kunnen genieten van een overvloed aan groen.

Belangrijke kenmerken van deze woning zijn de sloop- of renovatieverplichting, de mogelijkheid tot verkaveling in twee bouwpercelen en een zuidelijk georiënteerde tuin.

* * *

Ligging:
Deze woning ligt nabij het centrum van Bocholt. De omgeving heeft een groen en bosrijk karakter met het centrum in handbereik.
Beschrijving:
Deze woning valt onder de sloop of renovatieplicht van de Vlaamse overheid voor woningen met een EPC label E of F. In beide gevallen geniet je van een heel aantal subsidies en premies, te vinden op de officiële website van de Vlaamse Overheid.
De woning kan in huidige staat behouden en gerenoveerd worden. Bij sloop is er de mogelijkheid om de grond op te delen in twee kavels voor halfopen bebouwing.
De woning werd voornamelijk beneden opgefrist en gerenoveerd met nieuwe ramen en vloeren. Originele elementen zoals de houten balken in de woonkamer werden licht geschilderd. In combinatie met raampartijen aan beide kanten geeft dit de leefruimte een licht gevoel. De woonkamer grenst aan de eetruimte in een L-vorm. Aansluitend is en vergunde veranda aanwezig met groot oppervlakte en houtkachel. De keuken is een aparte ruimte met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook de badkamer is terug te vinden op de beneden verdieping.
Op het eerste verdiep zijn drie slaapkamers terug te vinden. De ramen op de bovenverdieping zijn van enkel glas en bevatten steeds een rolluik. Een van de kamers heeft ook reeds ingebouwde kasten.
De installatie centrale verwarming werkt momenteel op hout. Het voorste gedeelte van het perceel is woongebied. De achterzijde van het perceel is agrarisch gebied waardoor de koper van dit perceel steeds geniet van voldoende groen.
Bijzonderheden:
- Sloop of renovatie verplichting
- Mogelijkheid verkaveling twee bouwgronden voor halfopen bebouwing
- CV op hout
- Zuid georiënteerde tuin

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Terrain
1820 m2
Zone habitable
1515 m2
Référence
TD-MNUVW29RB
Code Agence
133609
EPC
936 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Nee
Historique des prix
06 Apr 2024
€375.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder