Carte

3950 Bocholt
à Vendre
180 m² Vivre
750 m² Terrain
3 Chambres
Description

* * *

Charmante gezinswoning op een perceel van 7are50
Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, gastentoilet, veranda, wasplaats, garage.
Eerste verdieping: Slaapkamers, zolderkamer, bergruimte.
Beschrijving:
Ontdek deze prachtige gezinswoning op een steenworp afstand van het centrum van Bocholt. Met een charmante uitstraling en talloze mogelijkheden om naar uw eigen smaak aan te passen, is dit een thuis waar u zich direct welkom zult voelen.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een karakteristieke inkomhal die naadloos overgaat in de goed uitgeruste keuken. De eikenhouten keuken is compleet met een gasvuur, dubbele wastafel, vaatwasser en oven. Geniet van het uitzicht op de veranda en de tuin terwijl u kookt.
 De aangrenzende lichte woonkamer straalt warmte uit dankzij de prachtige schouw met aansluiting voor een houtkachel en de Jatoba houten vloer. De decoratieve lijsten aan het plafond voegen gezelligheid toe aan de leefruimte.
De keuken biedt ook toegang tot de  badkamer, compleet met wastafel en douchebad. De badkamer is versiert met charmante tegels die ook terug te vinden zijn in het gastentoilet langs de badkamer op deze verdieping.
De aangrenzende veranda biedt een open uitzicht op de tuin en is voorzien van verwarming en elektrische zonwering, zodat u het hele jaar door kunt genieten van deze ruimte. De naadloze aansluiting met het terras geeft de veranda een licht gevoel. De veranda heeft toegang tot de wasplaats waar tevens ook de aansluiting van wasmachine en aansluiting van de zonnepanelen te vinden zijn. Deze ruimte biedt ook plek voor berging. Omdat deze voorzien is van een grote oppervlakte zou deze ruimte ook een andere bestemming kunnen krijgen.
Op de benedenverdieping is een grote slaapkamer terug te vinden op het gelijkvloers. Er is dus de mogelijkheid om alle voorzieningen op het gelijkvloers te houden. De slaapkamer, badkamer en woonkamer op de benedenverdieping zijn steeds voorzien van rolluiken.
Op de bovenverdieping vindt u een tweede royale slaapkamer, evenals twee aanpasbare ruimtes die kunnen worden omgezet naar uw wensen, of het nu gaat om extra slaapkamers, bergruimte of een kleedkamer. Een luik biedt toegang tot de zolder, hoewel deze niet kan worden omgebouwd tot een extra kamer.
Onder de trap is de toegang tot de kelder. Hier zijn voornamelijk aansluitingen voor nutsvoorzieningen terug te vinden. Verder is kelder droog en biedt extra ruimte voor opslagplaats.
De tuin is volledig aangelegd en heeft rechts van de woning momenteel plek voor een moestuin. Links van het huis is een oprit en de garage waarin ruim plek is voor een wagen. Achteraan de tuin staat momenteel een kippenren. De tuin geniet de gehele dag van de zon en heeft samen met de veranda een huiselijke en gezellige sfeer.
Op de woning liggen 28 zonnepanelen met aanvullend nog groenstroomcertificaten. De woning heeft een gunstig EPC en is instapklaar. Kortom, wie zoekt naar een gezellige gezinswoning in Bocholt, is hier aan het juiste adres.
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen met groenstroomcertificaten
- Zuidgerichte tuin
- Zelf in te richten ruimtes
- Zonovergoten veranda en terras

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1957
Terrain
750 m2
Zone habitable
180 m2
Référence
0JDJFXZO655L
Code Agence
146310
EPC
290 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
13 Apr 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder