Home à Vendre Maison 2530 Boechout
Gillegomstraat 75
Carte

Gillegomstraat 75

2530 Boechout
à Vendre
228 m² Terrain
3 Chambres
Description

Dit pand, ideaal gelegen in het centrum van Boechout, biedt heel wat mogelijkheden. Met een handelsruimte van 150 m² op het gelijkvloers en een woongedeelte erboven, is het perfect voor wie werk en wonen wil combineren. Dankzij de uitstekende ligging geniet dit pand van hoge zichtbaarheid en bevindt het zich daarnaast op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Bovendien kan je rekenen op een interessant huurrendement.

Het gerenoveerde handelsgedeelte op de benedenverdieping baadt in het licht, met grote raampartijen die ook de zichtbaarheid verhogen. Dit pand biedt meerdere mogelijkheden en is voorzien van nieuwe ramen, een garagepoort en vloerverwarming. Er is toegang tot de handelsruimte via de garage en achteraan vind je een terras. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving is gegarandeerd.

De woonst, gelegen op de eerste en tweede verdieping, dient nog afgewerkt te worden. Op de eerste verdieping tref je een ruime, lichte leefruimte aan, ideaal voor een gezellige zithoek en eethoek. Daarnaast beschik je over een keuken en badkamer met lavabo en douche. Aan de achterzijde van het pand vind je een lichtrijke veranda. De mogelijkheid bestaat om op de tweede verdieping drie slaapkamers te creëren.

Zoek je een pand met goede zichtbaarheid in Boechout, dan is dit een uitstekende kans. Contacteer ons op 0492/35.42.41 of bezoek www.boonstravastgoed.be .

Kenmerken:
- Gelegen in centrum Boechout
- Handelsruimte op gelijkvloers
- Woongedeelte boven de handelsruimte

* * *

Gillegomstraat 75 - 2530 Boechout - Op een uitstekende locatie in het centrum van Boechout bevindt zich dit interessant pand. Het biedt de mogelijkheid om een handelsgelijkvloers (150 m²) in te richten met bovengelegen woonst. U geniet hier van een uitstekende visibiliteit en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Het pand biedt ook een interessant huurrendement.

Het totaal gerenoveerde handelsgelijkvloers geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en hierdoor een uitstekende visibiliteit. De handelsruimte biedt tal van mogelijkheden en is reeds voorzien van onder andere nieuwe ramen, garagepoort en vloerverwarming. Via de garage kunt u het gelijkvloers ook betreden. Achteraan bevindt zich nog een terras. U beschikt over voldoende parkeermogelijkheden in de dichte nabijheid.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonst, bestaande uit 2 verdiepingen. De duplex dient nog verder te worden afgewerkt. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een zithoek en eetplaats. Verder beschikt u hier over een keuken en de badkamer, uitgerust met lavabo en douche. Achteraan beschikt u nog over een lichtrijke veranda. De tweede verdieping biedt mogelijkheid tot het creëren van 3 slaapkamers.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een interessant pand met een goede visibiliteit te Boechout. Contacteer ons op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Centrum Boechout
- Handelsgelijkvloers
- Bovengelegen woonst

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 379.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1967
Terrain
228 m2
Référence
F7B-MQHMWJ8B
Code Agence
143406
EPC
671 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20220920-0002679148-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet van toepassing
Historique des prix
22 Mar 2024
€379.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder