Home Maison 2530 Boechout
Heerbaan 29
Carte

Heerbaan 29

2530 Boechout
250 m² Vivre
1032 m² Terrain
€695.000
Description

Ontdek deze prachtige villa in de serene woonwijk van Boechout. Een plek waar klassieke charme en ruime leefomgevingen harmonieus samenkomen. Met zijn authentieke elementen en groene omgeving, biedt deze woning een tijdloze elegantie.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een inkomhal die naar een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en woonkamer leidt. Verder vind je hier ook een praktische berging, een wasplaats en een apart toilet.

Via de trap bereik je de eerste verdieping waar een nachthal toegang biedt tot vier slaapkamers, een dressing en twee badkamers. Er is ook nog een zolder aanwezig, toegankelijk via een vlizotrap.

Buiten nodigt een prachtige tuin je uit, compleet met een groot terras, ideaal voor al fresco dineren en zomerse bijeenkomsten. Deze villa is niet alleen een comfortabele plek om te leven, maar het biedt ook een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Bovendien ligt het perfect ten opzichte van voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.

De inpandige garage biedt plaats voor een auto en extra opslagruimte. Dankzij een eigen oprit is er ook voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Geniet van de voordelen van een zeer ruime woning zonder dat je rekening moet houden met renovatieverplichtingen. Het huis is namelijk voorzien van centrale verwarming. Mis deze unieke kans niet om in je eigen stukje paradijs te wonen in Boechout!

* * *

Heerbaan 29 - 2530 Boechout - Deze prachtige villa, gelegen in een serene en rustige woonwijk in Boechout, biedt een perfecte combinatie van klassieke charme en voldoende ruimte voor al uw levensstijlbehoeften. Met zijn authentieke elementen en groene omgeving, straalt dit huis een tijdloze elegantie uit.
Indeling:
Op het gelijkvloers een inkomhal – volledig uitgeruste keuken – eetkamer – woonkamer – berging – wasplaats – apart toilet.
Op de eerste verdieping een nachthal – 4 slaapkamers – dressing – 2 badkamers - zolder (te betreden met een vlizotrap).
Buiten vindt u een prachtige tuin, compleet met een groot terras, ideaal voor al fresco dineren en zomerse bijeenkomsten. Deze villa in Boechout biedt niet alleen een comfortabele levensstijl, maar ook een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, terwijl het toch gunstig gelegen is ten opzichte van voorzieningen, scholen en openbaar vervoer. Dit is echt een unieke kans om te wonen in een stukje paradijs. De inpandige garage biedt voldoende ruimte voor een wagen en extra opslag. Met een eigen oprit is er ook ruimte voor bezoekers om comfortabel te parkeren langs de woning.
- Zeer ruime woning
- Geen renovatieverplichting
- Centrale verwarming

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 695.000
Général
Type
Maison
Terrain
1032 m2
Zone habitable
250 m2
Référence
0GWZEU0UPP12
EPC
277 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240321-0003180486-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€695.000 / ERA De Kern
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder