Carte

Broekstraat 20

2820 Bonheiden
à Vendre
170 m² Vivre
4 Chambres
Description

Op zoek naar een prachtige villa vol comfort en luxe in een rustige, landelijke omgeving in Bonheiden? Dan is deze droomwoning uit 1995 precies wat je zoekt. Deze lichtrijke open bebouwing staat op een perceel van 10a 90ca met een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en is perfect onderhouden.

De groene tuin, die westelijk is georiënteerd, biedt je de keuze tussen twee terrassen, zodat je op elk moment van de dag kan kiezen voor zon of schaduw. De woning heeft naast een open leefruimte en een volledig uitgeruste keuken, ook vier slaapkamers, een bureau, een badkamer en een berging. Buiten biedt een tuinberging nog extra opslagruimte en er is een carport voorzien voor twee auto's met extra bergruimte.

Hoewel het energielabel F en de EPC-waarde van 516 aantonen dat er verbeteringen mogelijk zijn op gebied van energiezuinigheid, biedt dit veel potentieel voor diegenen die graag duurzaam willen leven. De renovatieverplichting die geldt voor deze woning biedt dan ook een unieke kans om deze woning helemaal naar eigen smaak energiezuiniger te maken.

Qua indeling beschikt de begane grond over een inkomhal met vestiaire en toilet, een bureauruimte, een open leefruimte, een moderne open keuken met alle toestellen en een berging/wasruimte. Op de eerste verdieping vind je de nachthal, vier slaapkamers van verschillende groottes en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede toilet. Buiten geniet je van twee terrassen, een tuinberging en een carport voor twee auto's met opslagruimte en twee aparte parkeerplaatsen.

De woning is ideaal gelegen voor wie rust en privacy zoekt, maar toch graag alle nodige voorzieningen in de buurt heeft. Daarnaast is de woning geschikt voor zonnepanelen en beschikt over dubbel glas en hoogrendementsglas. Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2017, waardoor het huis nog duurzamer is. Met andere woorden, deze villa heeft alles om jouw nieuwe, comfortabele thuis te worden.

* * *

Broekstraat 20 - 2820 Bonheiden - IN OPTIE !

Deze prachtige villa in Bonheiden is een droomwoning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Gelegen in een landelijke omgeving, biedt deze open bebouwing met veel lichtinval, alle comfort en luxe die je maar kan wensen.
De woning, gebouwd in 1995 op een perceel van 10a 90ca met een bewoonbare oppervlakte van 170 m², is perfect onderhouden, heeft een tuin georiënteerd naar het westen, en twee terrassen, zodat je altijd kunt genieten van zon of schaduw.
Naast de open leefruimte, de ingerichte open keuken, en 4 slaapkamers, is er een bureau, een badkamer en een berging. Buiten is er een tuinberging en een carport voor 2 wagens, met berging.
Het energielabel F en de EPC-waarde van 516 tonen aan dat er nog ruimte is voor verbetering op vlak van energiezuinigheid, maar dit biedt dan ook veel potentieel voor wie graag duurzamer wil wonen. Er geldt hier een renovatieverplichting: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
De ligging van deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy, maar toch ook de nodige voorzieningen in de buurt wil hebben.

INDELING: zie plannen bij downloads
GV: inkomhal met vestiaire en toilet, bureelruimte, open leefruimte, ingerichte open keuken met alle toestellen, berging/wasruimte, centrale trap naar verdieping.
V1: nachthal, slaapkamer 1 (13 m²), slaapkamer 2 (8 m²), slaapkamer 3 (11 m²), slaapkamer 4 (9,5 m²), badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel en 2e toilet.
Buiten: twee terrassen, tuinberging en carport voor twee wagens met berging en twee parkeerplaatsen. Het perceel is volledig omgracht.

DIVERSEN:
De woning is zeker geschikt voor zonnepanelen, waarop de bestaande verwarming kan aangesloten worden. In de leefruimte is een houtkachel aanwezig.
Ramen in Alu met dubbel glas en hoog-rendement-glas. Afwerking van de erkers is in kunststof (duurzaam en onderhoudsvriendelijk). Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2017.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Vergund, gelegen in woongebied met landelijk karakter, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Gelegen in BPA Nr. 24 Broekstraat.
Watertoets: P-score: D / G-score: B - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 485.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1995
Zone habitable
170 m2
Référence
KOONEJQT0-QW
Code Agence
23/6085/1
Historique des prix
12 Apr 2024
€485.000 / Dekrem
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder