Home Maison 2820 Bonheiden
Harentstraat 44
Carte

Harentstraat 44

2820 Bonheiden
159 m² Vivre
220 m² Terrain
2 Chambres
€469.000
Description

Op zoek naar een instapklare woning met twee slaapkamers, volledig gerenoveerd volgens de hoogste energienormen? Deze prachtige woning, opgeleverd in maart 2024 door CHRISTAL na een grondige renovatie, biedt alles wat je nodig hebt!

Dankzij het gebruik van een Daikin-warmtepomp is de woning voorzien van vloerverwarming en wordt het warm water geleverd voor zowel de keuken als de badkamer. Dit heeft ervoor gezorgd dat een energielabel A werd behaald.

De keuken straalt luxe uit met zijn hoge afwerkingsgraad, met eikenfineer en AEG-toestellen. De mortex afwerking van de werkbladen en achterwand geeft een extra touch. Dankzij de hoge plafonds en de grote ramen stromen de natuurlijke lichtinval binnen waardoor de ruimtes oplichten, het eiken parket en de travertijn tegels komen hierdoor perfect tot hun recht.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk uitgerust met een Daikin-airco. De badkamer, die ook over een douche en toilet beschikt, is afgewerkt volgens dezelfde normen als de benedenverdieping.

Er is voldoende opslagruimte in de vorm van een bereikbare zolder en een tuinberging/garage. De buitenruimte bestaat uit een prachtig aangelegde tuin met wintergroene beplanting en een terras naast de keuken, afgewerkt in padouk-hout.

Voor meer informatie over CHRISTAL of om je eigen renovatieproject op maat te starten, kun je ons bereiken via www.christalgroup.eu of telefonisch op 0474/70.12.11.

* * *

Harentstraat 44 - 2820 Bonheiden - -VERKOCHT-

Geïnsteresseerd om samen met CHRISTAL uw verbouwing of maatwerk te realiseren? Contacteer ons via www.christalgroup.eu of op 0474/70.12.11

Deze instapklare woning met twee slaapkamers werd met een ingrijpende, energetische renovatie opgeleverd in maart 2024.

Een energielabel A werd bekomen d.m.v. het gebruik van een Daikin-warmtepomp ten behoeve van de aanwezige vloerverwarming, alsook voor het warm water van de badkamer en keuken.

De keuken is een echte eye-catcher van de woning door diens hoge afwerkingsgraad met eik-fineer, alsook door het gebruik van AEG-toestellen en mortex afwerking voor de tabletten en achterwand. Door de hoge plafonds en grote raampartijen genieten de leefruimtes een bijzonder aangename lichtinval en komen de gebruikte materialen, zoals eik-parket en travertin-tegels, geweldig tot hun recht.

Op de verdieping vinden we twee slaapkamers dewelke met Daikin-airco’s werden uitgerust, alsook een badkamer met douche en toilet waarbij eenzelfde afwerkingsgraad als de gelijkvloerse verdieping gehanteerd werd.

Om wat extra spullen te kunnen opbergen is er zowel een bereikbare zolder, alsook een tuinberging/garage.

De tuin en het naast de keuken gelegen terras werden volledig aangelegd met wintergroene aanplanting, alsook een terras dat in padouk-hout werd afgewerkt.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 469.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
220 m2
Zone habitable
159 m2
Référence
TVS57IPFQ9ZB
EPC
96 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240116-0003109216-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€469.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder