Home à Vendre Maison 2820 Bonheiden
Kerselaarstraat 68
Carte

Kerselaarstraat 68

2820 Bonheiden
à Vendre
269 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen op de grens van Mechelen en Bonheiden, vindt u deze instapklare halfopen bebouwing met drie slaapkamers en een aangename tuin. De rustige ligging biedt een perfect evenwicht tussen ontspanning en bereikbaarheid, met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Bij binnenkomst leidt de hal u naar een sfeervolle leefruimte, die u kunt indelen met een comfortabele zithoek en aparte eethoek, voorzien van een kachel. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een recent vernieuwde badkamer (2017) met douche, toilet en dubbele wastafel, evenals een wasruimte.

De eerste verdieping biedt toegang tot twee ruime kamers via de nachthal. Een daarvan leidt naar de tweede verdieping, die volledig is ingericht als derde slaapkamer. De overdekte koer verbindt het huis met de tuin, waar u in alle rust en privacy kunt genieten van het mooie weer.

Daarnaast is de woning voorzien van een kelder en een conforme elektrische keuring.

Dit is een uitgelezen kans als u op zoek bent naar een instapklare woning met drie slaapkamers in een rustige omgeving in Bonheiden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website.

Enkele hoogtepunten van deze woning:
- Instapklaar
- Drie slaapkamers
- Conforme elektrische keuring

* * *

Kerselaarstraat 68 - 2820 Bonheiden - Op een uitstekende locatie op de grens van Mechelen - Bonheiden bevindt zich deze instapklare, halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en leuke tuin. U geniet hier van een rustige ligging, toch vlakbij winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats voorzien van een kachel. Aanpalend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. Verder beschikt u op het gelijkvloers over een recente badkamer (2017) uitgerust met douche, toilet en dubbele lavabo en een wasplaats. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 ruime kamers. Via de slaapkamer kunt u naar de tweede verdieping die volledig afgewerkt is als 3e slaapkamer. De overdekte koer geeft u toegang tot de tuin waarin u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. Tot slot is de woning voorzien van een kelder en beschikt u over een conforme elektrische keuring.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een rustige ligging te Bonheiden. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- 3 slaapkamers
- Conforme elektrische keuring

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 348.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1932
Terrain
269 m2
Référence
9QRS4LQNQODK
Code Agence
143476
EPC
294 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240412-0003206091-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€348.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder