Home Maison 2820 Bonheiden
Putsesteenweg 281
Carte

Putsesteenweg 281

2820 Bonheiden
1283 m² Terrain
3 Chambres
€420.000
Description

Ontdek deze charmante gelijkvloerse woning, ideaal gelegen in Bonheiden. Met drie slaapkamers en een perceelgrootte van 1283 m², biedt deze woning een perfecte balans tussen ruimte en comfort. De ligging nabij de E19-oprit zorgt voor een vlotte bereikbaarheid, terwijl lokale winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u met een apart gastentoilet. De leefruimte is flexibel in te richten, met ruimte voor een gezellige zithoek en eetplaats. De aangrenzende keuken is uitgerust met de belangrijkste toestellen en heeft een aparte berging. Geniet van het uitzicht op de tuin en het omliggende groen vanuit de keuken.

De hal leidt verder naar de drie slaapkamers en de badkamer, die is uitgerust met een dubbele wastafel, bad en toilet. Een inpandige garage aan de achterkant van de woning en ruime parkeermogelijkheden aan de voorkant maken het plaatje compleet. De ruime tuin biedt een rustige en privé plek om te genieten van het mooie weer.

Met een conform gekeurde elektriciteitsinstallatie is deze woning een uitstekende opportuniteit voor wie op zoek is naar een gelijkvloerse woning op een groot perceel in een groene omgeving. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0479/47.09.61 of bezoek www.boonstravastgoed.be.

Kenmerken:
- Drie slaapkamers
- Perceel van 1283 m²
- Conform gekeurde elektriciteit

* * *

Putsesteenweg 281 - 2820 Bonheiden - Op een goede locatie te Bonheiden bevindt zich deze gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 1283 m². U geniet hiervan een uitstekende bereikbaarheid vlakbij de oprit E19, toch in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Mechelen.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de ingerichte keuken, voorzien van de voornaamste toestellen, en een aparte berging. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de tuin en de achterliggende groene omgeving. Verder geeft de hal ons toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, bad en toilet. U beschikt ook nog over een inpandige garage achteraan de woning. In de ruime tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De woning beschikt vooraan over voldoende parkeermogelijkheden en de elektriciteit is conform gekeurd.

Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een gelijkvloerse woning op een mooi perceel in een groene omgeving. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 3 slaapkamers
- Perceel = 1283 m²
- Elektriciteit conform

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 420.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1975
Terrain
1283 m2
Référence
RCSS6Z3FZUKY
Code Agence
143467
EPC
334 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20231024-0003021335-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€420.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder