Carte

Kleistraat 39

1761 Borchtlombeek
à Vendre
228 m² Vivre
4 Chambres
Description

3D tour: https://my.matterport.com/show/?m=zyGt9G5tABV
Te koop: Woning met kantoorruimte op een landelijke locatie. Charmant pand genesteld op een perceel van 6a24, met een totaal bruikbare oppervlakte van 287m² (inclusief ongeveer 80 m² aan kantoorruimte), dat een breed scala aan mogelijkheden biedt. Het pand ligt in een zeer goed bereikbare omgeving en is nog steeds omringd door prachtige natuur. Twee afzonderlijke woonruimtes maken het geheel uit, officieel vermeld als "1 wooneenheid", waardoor het ideaal is voor professioneel gebruik, gecombineerd met wonen of kangoeroewonen, dankzij twee aparte ingangen. Het oorspronkelijke gebouw werd in 1963 gebouwd, terwijl de bijbouw dateert van 1983. Een verharde weg leidt naar het pand dat toegankelijk is via verschillende ingangen en de dubbele garage. Extra's zijn onder andere dubbel glas (woning: ALU-frame bedekt met PVC - kantoor: houten ramen), CV Masser en stookolie (gas beschikbaar in de straat). De originele woning bestaat uit de begane grond, eerste verdieping en zolder; terwijl de bijbouw twee airconditioned kantoorruimtes en een woonruimte op de tweede verdieping omvat. Het hoogtepunt van deze accommodatie is de tuin met onbelemmerd zicht op de velden. Perfect voor grote gezinnen, kangoeroewoningen, diegenen die ruimte verkiezen of degenen die hun woning en professionele activiteiten willen integreren. Neem snel contact met ons op via tel nr 02 513 13 13 of info21 voor een bezichtigingsafspraak.

* * *

Kleistraat 39 - 1761 Borchtlombeek - 3D toer: https://my.matterport.com/show/?m=zyGt9G5tABV
Landelijk gelegen woning met bureauruimte te koop.
Dit zeer gunstig gelegen pand op een perceel van 6a24 met een bruikbare bewoonbare oppervlakte 287m² (+/- 80 m² bureauruimte) biedt tal van mogelijkheden, heel vlot bereikbaar en toch omgeven door de natuur. Het geheel bestaat uit 2 aparte woningen, officieel is het “1 wooneenheid” en maakt het mede door de 2 aparte ingangen geschikt voor professionele activiteiten in combinatie met wonen of kangoeroe-wonen. In 1963 werd het eerste gebouw gebouwd en de bijbouw in 1983. Een verharde oprit leidt naar de woning met elk aparte toegang en de dubbele garage. Voorts is er dubbele beglazing (woning: kozijnen ALU overtrokken met PVC - kantoor: houten ramen), CV Masser en stookolie (gas in de straat). De originele woonst bestaat uit een gelijkvloers, 1ste verdieping en uitgeruste zolderverdieping. De bijbouw bestaat uit 2 bureauruimtes (voorzien van airco) en woongedeelte op de 2 de verdieping. De tuin met open zicht op de velden is een grote meerwaarde! Deze woning is ideaal als woning voor grote gezinnen, kangoeroewoning, mensen die van ruimte houden of woonst en professionele activiteiten willen combineren. Voor een bezoek contacteer ons snel op het tel nr 02 513 13 13 of info21.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 525.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
228 m2
Référence
L0WMB5IKH7O2
Code Agence
463-3914
Historique des prix
20 Dec 2022
€525.000 / C21 A.T.G.
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder