Carte

Kerkstraat 3

1761 Borchtlombeek
à Vendre
310 m² Vivre
1674 m² Terrain
5 Chambres
Description

* * *

Kerkstraat 3 - 1761 Borchtlombeek - +++ KERKSTRAAT 3 - 3A - 1761 Borchtlombeek - Roosdaal +++

Gelegen in het landelijke Borchtlombeek, deelgemeente van Roosdaal, biedt Vastgoedkantoor Immo-Team u deze zeer ruime woning aan.
De woning is gelegen boven het vroegere BNP kantoor en afzonderlijk bereikbaar via privatieve trap. Via de ruime inkomhal die dienst doet als centraal sas van de woning, is er toegang tot het toilet, de bureelruimte, een extra slaapkamer, de badkamer, de volledig geïnstalleerde keuken, de leefruimte en trap naar de verdieping. De lichtrijke leefruimte en leefkeuken zijn met elkaar verbonden en hebben via een gezamenlijke veranda toegang tot het ruime terras en zicht op de mooi aangelegde tuin die baadt in een oase van rust en veel ruimte voor ontspanning biedt. Naast de keuken is er nog een uiterst dienstige berging met wasplaats en toegang tot de kelder/garage. De verdieping telt naast een afzonderlijk toilet en berging technieken, nog 4 ruime slaapkamers, elk met eigen wastafel, waarvan één momenteel ingericht is als fitnessruimte met sauna en douche.
De woning kan samen aangekocht worden met het kantoorgedeelte (182m²) op het gelijkvloers (250.000€) maar is niet noodzakelijk. Aarzel niet ons te contacteren om dit pareltje te komen bekijken. Wij maken graag een afspraak met u ter plaatse of voorzien de eerste informatie via een telefonisch gesprek.
Contacteer ons via info@immoteam.be of 0478 059 069.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 574.000
Revenu cadastral
€ 1.673
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1997
Terrain
1674 m2
Zone habitable
310 m2
Référence
T6GFJFIQN83K
Code Agence
5880820
EPC
216 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
28 Feb 2024
€574.000 / Immo Team
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder