Carte

Rijkelstraat 11

3840 Borgloon
à Vendre
167.2 m² Vivre
972 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige gezinswoning, ideaal gelegen in een rustige, landelijke woonwijk tussen Borgloon en Sint-Truiden. De volledige 360° impressie van deze woning is te bekijken op onze website www.empresaconsult.be.

Deze ruime woning ligt op een perceel van 9a 72ca en is perfect voor families. Op slechts 600 meter afstand bevindt zich de kleuter- en basisschool van Rijkel, ideaal gelegen zonder in aanraking te komen met druk verkeer. Bovendien ligt er een gemeentelijke speeltuin voor de woning waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, enkel omgeven door lokaal buurtverkeer.

De ruimtelijke indeling van deze woning begint met een gastvrije inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Vervolgens kom je in de grote leefruimte die vloeiend overgaat in de stijlvol ingerichte keuken. Deze beschikt over een ruim kookeiland met zitplaatsen en alle benodigde apparatuur. Vanuit de achterhal naast de keuken heb je direct toegang tot de tuin.

Het nachtgedeelte bestaat uit drie ruime slaapkamers en een badkamer, met daarnaast nog een apart toilet voor extra comfort. Bovendien is er een ruime wasplaats/cv-ruimte voorzien met voldoende opbergmogelijkheden. Mogelijkheden voor uitbreiding zijn er ook, want de woning heeft een zolderruimte die nog naar wens kan worden ingericht, evenals een kruipkelder.

De tuin is volledig omheind en heeft twee grote terrassen, een handig tuinhuis en een carport. Deze terrassen zijn zo geplaatst dat je op elk moment van de dag van de zon kan genieten. Voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en rust, is dit de ideale woning.

* * *

Rijkelstraat 11 - 3840 Borgloon - + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Op een rustige, landelijke verkaveling tussen Borgloon en Sint-Truiden vinden we deze prachtige gezinswoning op een perceel van 9a 72ca.
Op slechts 600m vinden we de kleuter- en bassischool van Rijkel. Kinderen kunnen hier naar school gaan zonder drukke wegen te moeten trotseren!
Voor de woning ligt er een gemeentelijke speeltuin en is er meer dan genoeg ruimte waar ze zich kunnen uitleven. Er is hier enkel plaatselijk verkeer van de buurtbewoners.

Binnenkomen doen we via de inkomhal, voorzien van gastentoilet, waarna we toegang hebben tot de grote leefruimte.
De prachtige keuken werd, net zoals de hele woning, zeer smaakvol ingericht en beschikt over een ruim eiland met zitmogelijkheid. Alle nodige toestellen werden hier voorzien. Via de achterhal naast de keuken is er toegang tot de tuin.
Het nachtgedeelte omvat drie ruime volwaardige slaapkamers en de badkamer. Er werd in het nachtgedeelte ook een apart toilet voorzien.
Tot slot is er nog een ruime wasplaats/cv-ruimte met voldoende opbergmogelijkheden.
De woning beschikt over een zolderruimte die mogelijks nog ingericht kan worden en een kruipkelder.

De tuin is volledig omheind en beschikt over twee grote terrassen, een handig tuinhuis en een carport. Dankzij de inplanting van de terrassen is er op ieder moment van de dag een zitmogelijkheid in de zon.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Revenu cadastral
€ 1.006
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1973
Terrain
972 m2
Zone habitable
167.2 m2
Référence
1J02MVORYWOY
Code Agence
2607
EPC
273 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240227-0003152033-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€399.000 / Empresa Consult
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder