Home à Vendre Maison 3840 Borgloon
Hoepertingenstraat 23-bus-B
Carte

Hoepertingenstraat 23-bus-B

3840 Borgloon
à Vendre
130 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruime duplexappartement van maar liefst 130m² in het hartje van Hoepertingen. De woonruimte is volledig afgewerkt met luxe materialen, energiezuinig en heeft een groot zuidgericht terras waar je lekker kunt ontspannen. De duplex heeft een eigen ingang en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Daarnaast is er mogelijkheid tot uitbreiding met extra appartementen aan de linkerzijde van het project.

Het appartement is als volgt ingedeeld:

Op de begane grond tref je een afzonderlijke inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Eenmaal boven kom je in een tweede inkomhal met een apart toilet, een zeer grote woonkamer met een prachtige, comfortabele keuken, en een ruime berging met hoogrendementsketel en toegang tot het ruime, zuidgerichte terras.

De tweede verdieping omvat een nachthal die leidt naar drie ruime slaapkamers, groot genoeg voor een tweepersoonsbed, en een badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabomeubel met spiegelkast. Daarbij is er ook toegang tot een handige opbergzolder.

Het hele appartement is voorzien van een stijlvolle keramische tegel, behalve in de slaapkamers waar er een mooi laminaat ligt. Het appartement is uitgerust met gasverwarming en een HR-ketel, klaar om te bewonen.

Bovendien bieden we hulp bij de verkoop van je huidige woning om je helemaal te ontzorgen. Voor meer informatie kan je bij ons terecht op 011/39.90.50 of mailen naar info@jansenrealestate.be. We helpen je graag verder.

* * *

Hoepertingenstraat 23-bus-B - 3840 Borgloon - Zeer ruim duplexappartement van maar liefst 130m² met een groot zuidgericht terras in het centrum van Hoepertingen. De woning is volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en is bovendien erg energiezuinig. De duplex beschikt over een eigen inkomdeur en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Aan de linkerzijde van het project kan op termijn nog een volgende fase appartementen gebouwd worden. 
De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Aparte inkomhal met trap naar de eerste verdieping.

Verdieping 1: Inkomhal met apart toilet (hangtoilet), zeer grote living met supermooie keuken voorzien van alle comfort, ruime berging met hoogrendementsketel en schuifraam naar het zeer ruime, zuidgerichte terras.

Verdieping 2: Nachthal met toegang tot de 3 slaapkamers die elk ruimte bieden voor een dubbel bed en de badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabomeubel met spiegelkast. Tevens nog toegang tot de stockagezolder.

Het appartement is overal voorzien van een keramische tegel, met uitzondering van de slaapkamers, waar een laminaat ligt.
Gasverwarming met HR-ketel. Instapklaar. 

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor de volledige uitleg 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be. Wij helpen je graag verder.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Revenu cadastral
€ 700
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2012
Zone habitable
130 m2
Référence
POQ1X284HNHM
Code Agence
5905659
EPC
96 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€299.000 / Jansen Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder