Home à Vendre Maison 2150 Borsbeek
Akkerdonckstraat 40
Carte

Akkerdonckstraat 40

2150 Borsbeek
à Vendre
120 m² Vivre
140 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtig vernieuwde woning, perfect gelegen nabij het centrum van Borsbeek en naast een speelplein. De woning telt drie slaapkamers en een ruime badkamer op de eerste verdieping. Op de gelijkvloerse verdieping vind je een sfeervolle leefruimte, een grote keuken en een toilet. De royale kelder biedt volop ruimte voor opslag en kan ook dienen als wasplaats. De buitenruimte bestaat uit een netjes aangelegde tuin of koer. Een garage biedt plaats aan een kleine wagen of extra opslag. Momenteel is er een aansluiting voor een hybride wagen, maar in de toekomst kan er ook een elektrisch stopcontact worden geïnstalleerd. De woning heeft recente upgrades ondergaan, waaronder een nieuw dak, gevelisolatie en nieuwe riolering. Daarnaast zijn de vloeren, keuken, badkamer en ramen in de afgelopen jaren vernieuwd, waarbij de ramen in 2021 volledig zijn vervangen.

* * *

Akkerdonckstraat 40 - 2150 Borsbeek - Mooi gerenoveerde woning vlakbij centrum Borsbeek aan een speelplein. Drie slaapkamers, ruime badkamer op de eerste verdieping. Een gezellige ingerichte leefruimte, grote keuken en toilet op de gelijkvloers. Ruime kelder te gebruiken als berging en wasplaats. Tuin/koer aangelegd. Garage voor kleine wagen en/of berging. Wel aansluiting Hybride wagen op dit moment, te bereiken via achterliggende servitude. Toekomstig kan er ook een elektrisch stopcontact aangebracht worden. Recent dak, gevelisolatie, nieuwe riolering. Laatste jaren vernieuwd: vloeren, keuken, badkamer. Ramen in 2021 allemaal vernieuwd.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 385.000
Revenu cadastral
€ 560
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
140 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
L33UPUOMVOJ5
Code Agence
2150 BORSBEEK
EPC
267 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€385.000 / Goetstouwers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder