Home à Vendre Maison 9820 Bottelare
Schoolstraat 3-A
Carte

Schoolstraat 3-A

9820 Bottelare
à Vendre
150 m² Vivre
124 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige, toekomstbestendige nieuwbouwwoning in het charmante Bottelare, beschikbaar aan een gunstig btw-tarief van 6%. Met zijn hoogwaardige leefomgeving, intelligente indeling en fantastische landelijke locatie is deze woning de perfecte keuze voor gezinnen. Ze is uitgerust met aluminium beglazing en geothermische technologie voor zowel vloerverwarming als -koeling. Daarnaast zijn er zonnepanelen en een D-ventilatiesysteem geïnstalleerd om te voldoen aan de strengste energienormen. Het huis garandeert een E-peil van 18 of lager, waardoor je gedurende 5 jaar slechts 50% van de onroerende voorheffing betaalt.

Op de benedenverdieping vind je een inkomhal met een ruime berging, die is uitgerust met een kleine lift om boodschappen gemakkelijk naar boven te brengen. De afgewerkte tuin is omheind en heeft een mooi aangelegd terras. Er is ook een inpandige carport voor comfortabel parkeren.

De eerste verdieping biedt dankzij de grote ramen in hoogrendementsglas een ruime, lichte woonruimte, plus een volledig uitgeruste keuken waarvan het aanrechtblad nog kan worden gekozen. De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers, een badkamer met een dubbele wastafel, bad en douche en een apart toilet. Een afgewerkte zolder, bereikbaar via een zolderluik, en de volledig geschilderde muren complementeren de woning. Bij aankoop word je tevens voorzien van 4 uur gratis interieur- en kleuradvies van een professional.

Voorwaarden zijn van toepassing om deze woning aan 6% btw te kunnen kopen.

* * *

Schoolstraat 3-A - 9820 Bottelare - !!! NIEUWBOUW AAN 6% BTW !!!
In het charmante Bottelare treffen we deze future proof woning aan. Dankzij de hoge leefkwaliteit, slimme indeling en fantastische landelijke ligging, is deze woning de ideale familiewoning. Ze is voorzien van aluminium beglazing, geothermie dat zowel zorgt voor vloerverwarming als -koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D,... Kortom de strengste energetische voorwaarden zijn voldaan om E-peil 18 of minder te garanderen. Hierdoor hoeft u 5 jaar lang maar de helft van de onroerende voorheffing te betalen. Op het gelijkvloers treffen we de inkom met aanpalend een grote berging dat voorzien werd van een goederenliftje voor de boodschappen op een eenvoudige manier boven te brengen. De tuin is afgewerkt, omheind en voorzien van een aangelegd terras. Parkeren onder de inpandige carport!

Op de eerste verdieping treffen we, door de grote raampartijen in hoogrendementsglas, een ruime lichtrijke leefruimte met aansluitend een volledige uitgeruste keuken waarbij het keukenblad nog kan gekozen worden. Op de tweede verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel, bad en douche en apart toilet. Er is een afgewerkte zolder voorzien dat toegankelijk is via een zolderluik. De woning is ook volledig geschilderd. Bij aankoop van de woning krijgt men 4 uur gratis interieur- en kleuradvies door een professional aangeboden.

Kopen aan 6% btw is mogelijk mits voldaan wordt aan de voorwaarden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 513.000
Général
Type
Maison
Terrain
124 m2
Zone habitable
150 m2
Référence
YTNWH8D73BDM
Code Agence
3699119
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
20 Mar 2024
€513.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder