Home à Vendre Maison 9820 Bottelare
Sint-Annawegel 2-C
Carte

Sint-Annawegel 2-C

9820 Bottelare
à Vendre
130 m² Vivre
264 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze gloednieuwe halfopen gezinswoning in de buurt van het centrum van Merelbeke. Gelegen in een aangename buurt op slechts enkele minuten afstand van diverse buurtwinkels, scholen en belangrijke verbindingswegen. De woning beschikt over uitstekende energiezuinige eigenschappen dankzij de geavanceerde technologieën zoals zonnepanelen, geothermische vloerverwarming en -koeling, ventilatiesysteem D, hoogrendementsbeglazing en een warmtepomp.

Het moderne ontwerp, samen met de gebruikte materialen van hoge kwaliteit, verzekeren een duurzame en comfortabele woonervaring. Geniet in deze lichte en luchtige woning van een open keuken die uitgerust is met alle benodigde toestellen en veel kastruimte. Daarnaast heeft de woning ook een aangelegd terras en een omheinde tuin die reeds ingezaaid is.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met zowel een bad als een douche en een apart toilet. Bovendien is er aan de voorkant van het huis ruimte voor twee parkeerplaatsen. Het huis is volledig instapklaar en reeds geschilderd. Daarnaast wordt er gestreefd naar een E-peil van maximum 20 waardoor de woning zeer energiezuinig is.

Bij de aankoop van deze prachtige woning krijgt u ook vier uur gratis interieur- en kleuradvies door een professional. Het is mogelijk om deze woning aan te kopen aan 6% btw, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Ontdek vandaag nog deze prachtige nieuwbouwwoning en maak van deze plek uw nieuwe thuis.

* * *

Sint-Annawegel 2-C - 9820 Bottelare - !!! NIEUWBOUW AAN 6% BTW!!!
In een aangename omgeving op enkele minuten van Merelbeke centrum en tal van buurtwinkels, scholen en op een boogscheut van belangrijke verbindingswegen treffen we deze uiterst energiezuinige halfopen gezinswoning. Een hedendaags ontwerp met een hoogwaardige afwerking en het gebruik van kwalitatieve materialen. De meest moderne technieken werden toegepast door het plaatsen van zonnepanelen, geothermie dat zorgt voor zowel vloerverwarming/koeling, ventilatie systeem D, hoogrendementsbeglazing en warmtepomp. De woning heeft een lichtrijke leefruimte door de grote raampartijen, een open keuken met alle nodige toestellen, veel kastruimte en ruime berging. Boven zijn er drie slaapkamers, badkamer met bad/douche en apart toilet. De woning is voorzien van een aangelegd terras en omheinde, ingezaaide tuin. De voortuinstrook is voorzien van twee parkeerplaatsen. De woning is instapklaar én geschilderd. EPB in aanvraag, er wordt gestreefd naar een max. e-peil van 20.

Bij aankoop krijgt men 4 uur gratis interieur- en kleuradvies door een professional aangeboden.
Kopen aan 6% btw is mogelijk mits voldaan wordt aan de voorwaarden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 519.000
Général
Type
Maison
Terrain
264 m2
Zone habitable
130 m2
Référence
ZTUDFW5H0GHA
Code Agence
3699125
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
20 Mar 2024
€519.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder