Carte

Drogenhof 30

3370 Boutersem
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Dit halfopen huis uit 1963, dat gerenoveerd moet worden, ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat op een perceel van 3a 89ca. Ondanks de noodzaak tot renovaties, beschikt de woning al over PVC en houten ramen met dubbele beglazing. Je vindt er ook een garage, een private oprit en een fraaie tuin. Op de begane grond bevindt zich een leefruimte, bijkeuken, ingerichte keuken, een badkamer met toilet, veranda en wasplaats. De bovenverdieping bevat twee grote slaapkamers en twee zolders. Het huis wordt verwarmd door een CV-ketel op stookolie. Neem snel contact op om het pand te bezichtigen.

* * *

Drogenhof 30 - 3370 Boutersem - Te renoveren halfopen bebouwing met 2 slaapkamers en garage Rustig gelegen in een doodlopende straat ligt deze te renoveren half open bebouwing op een perceel van 3a 89ca. De woning van 1963 behoeft de nodige renovaties en kan dan een juweeltje worden maar bezit reeds PVC en houten ramen met dubbele beglazing. Het pand heeft een garage, private oprit en mooie tuin. Het gelijkvloers omvat leefruimte, bijkeuken, ingerichte keuken, badkamer met toilet, veranda en wasplaats. De verdieping herbergt 2 grote slaapkamers en 2 zolders. De verwarming is met CV ketel op stookolie. Neem snel contact op voor een bezoekje.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Référence
TU38XLSAAEDH
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder