Home à Vendre Maison 9660 Brakel
St.-Pieterswijk 79
Carte

St.-Pieterswijk 79

9660 Brakel
à Vendre
132 m² Vivre
267 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze kant-en-klare gezinswoning op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Brakel. De woning bevindt zich op loopafstand van supermarkten, scholen en winkels en is dus ideaal gelegen. Vanuit de inkomhal, voorzien van een apart gastentoilet, krijgt u toegang tot de lichtrijke en onlangs gerenoveerde leefruimte met open, luxe keuken. De eerste verdieping herbergt drie volwaardige slaapkamers, een dressingruimte en een grote, gerenoveerde badkamer uitgerust met dubbele wastafel, ligbad en ruime inloopdouche. Bovendien is er nog extra ruimte voorzien voor een wasplaats.

Dit pareltje van een huis beschikt ook over een zolder, voldoende parkeerplaats en een ruime garage die rechtstreeks toegang verleent tot de veranda die over de hele lengte van het huis loopt. Vanuit deze veranda kan u genieten van een schitterend uitzicht op de stadstuin met achterliggende beek en velden.

Deze woning, met energielabel C en een conforme elektrische keuring, is absoluut een bezoek waard. Neem contact op met Immo Gosseye op 055 42 60 26 of via info@immo-gosseye.be voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen. Let op, de gepubliceerde prijs is slechts een richtprijs - biedingen kunnen lager, gelijk aan of hoger zijn dan deze prijs.

* * *

St.-Pieterswijk 79 - 9660 Brakel - Op wandelafstand van tal van supermarkten, scholen en winkels; kortom op een boogscheut van het centrum van Brakel vind je deze instapklare gezinswoning. Via de inkomhal met apart gastentoilet kom je terecht in de gerenoveerde lichtrijke leefruimte met open en volledig geïnstalleerde luxe keuken. Op de eerste verdieping van deze voltreffer bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, een dressingruimte en een gerenoveerde grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en grote inloopdouche. Op diezelfde eerste verdieping is nog ruimte voorzien voor het installeren van een wasplaats. De woning beschikt tevens over een zolder, voldoende parkeerplaats en een ruime garage die net zoals de leefruimte toegang geeft tot de veranda. De veranda die zich uitstrekt over de volledige lengte van van de woning geeft een prachtig uitzicht op de stadstuin met achterliggende beek en velden. Deze instapklare woning met energielabel C én de conforme elektrisch keuring zijn zeker een bezoek waard. Voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse kan u zich richten tot Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via info@immo-gosseye.be. De gepubliceerde prijs is een richtprijs, er kan een bod uitgebracht worden onder, op of boven de gepubliceerde prijs.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 324.999
Revenu cadastral
€ 649
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1974
Terrain
267 m2
Zone habitable
132 m2
Référence
2E81ZWADUUGN
Code Agence
Sint-Pieterswijk 79 - BrakelCC
EPC
300 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230518-0002895686-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Mogelijk overstromingsgevoelig
Historique des prix
12 Apr 2024
€324.999 / Immo Gosseye
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder