Home à Vendre Maison 9660 Brakel
Groenstraat 25
Carte

Groenstraat 25

9660 Brakel
à Vendre
285 m² Vivre
2079 m² Terrain
4 Chambres
Description

Betreed deze sfeervolle villa die zich bevindt aan de voet van de Berendries, een plek waar sereniteit en natuur hand in hand gaan. De uitgestrekte tuin en een afzonderlijke schuur, toegankelijk via een privé-oprit, bieden de ideale gelegenheid om uw dromen en projecten te verwezenlijken. Laat u verrassen door de overvloed aan ruimte en het natuurlijke licht dat de woning vult, terwijl u geniet van de duurzame energievoorziening door middel van zonnepanelen. Ervaar de perfecte balans tussen luxe en natuur in deze woning en laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan.

* * *

Groenstraat 25 - 9660 Brakel - Stap binnen in deze landelijke villa gelegen aan de voet van de Berendries, waar rust en natuur samenkomen. De grote tuin en een aparte schuur, bereikbaar via een eigen inrit, zijn perfect voor het realiseren van al uw dromen en projecten. Geniet van de overvloedige ruimte en het natuurlijke licht dat de woning doordrenkt, terwijl u profiteert van de duurzame energievoorziening dankzij de zonnepanelen. Ontdek de harmonie tussen luxe en natuur, en laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Général
Type
Maison
Terrain
2079 m2
Zone habitable
285 m2
Référence
61GTU6TIXGTN
Code Agence
149-5942042
Historique des prix
15 Apr 2024
€495.000 / C21 Vast Goed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder