Home à Vendre Maison 9660 Brakel
Teirlinckstraat 17
Carte

Teirlinckstraat 17

9660 Brakel
à Vendre
147 m² Vivre
440 m² Terrain
3 Chambres
Description

"Kom op maandag 22 april langs voor een eerste bezichtiging van deze trendy, energiezuinige gezinswoning met een landelijke uitstraling. Inschrijven kan via www.nobels.be met referentienummer 3703473. Deze instapklare woning is onderdeel van een kleinschalige verkaveling, ideaal voor jonge gezinnen. De woning is gunstig gelegen in de dorpskern van een pittoreske omgeving, met een school aan de overkant.

Het ruime en lichte interieur bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer, een open keuken, een berging en een garage. Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer en toegang tot de zolder.

Buiten kunt u genieten van het zonnige terras met uitzicht op de tuin die op het zuidwesten is gericht. Extra voordelen zijn de ruime oprit met inpandige garage en de 20 zonnepanelen. Daarnaast is er overal airconditioning aanwezig.

De woning is gelegen op Teirlinckstraat 17 in Brakel."

* * *

Teirlinckstraat 17 - 9660 Brakel - Trendy en vooral een energiezuinige gezinswoning met een instapklaar, landelijk karakter! Maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling waar het heel aangenaam wonen is voor jonge gezinnen! Zeer gunstig gelegen in een pittoreske omgeving en in de dorpskern met de school aan de overkant .U geniet van een ruim en lichtrijk interieur verdeeld over de inkom met gastentoilet, gezellige woonkamer, open keuken, berging en garage. Op de bovenverdieping heeft u 3 slaapkamers, badkamer en toegang tot de zolder.Buiten is het heerlijk vertoeven op het zonnige terras met zicht op de zuidwest gerichte tuin. Extra troeven zijn de aanwezigheid van een ruime oprit met inpandige garage en de 20 zonnepanelen + Airco overal !Adres: Teirlinckstraat 17 te Brakel

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 385.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2010
Terrain
440 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
GC8FH1CR7I3N
Code Agence
9660, Teirlinckstraat 17
EPC
99 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
15 Apr 2024
€385.000 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder