Home Maison 2960 Brecht
Baan op Sas 2-82
Carte

Baan op Sas 2-82

2960 Brecht
212 m² Vivre
3 Chambres
€679.000
Description

* * *

Baan op Sas 2-82 - 2960 Brecht - Moderne woning met rustgevende tuin en zwembad op toplocatie te Sint-Job.

Deze mooie woning gebouwd in 2002 met een aangename, landelijke stijl en een mooie tuin is gelegen in Sint-Job.Ggrenzend aan het natuurgebied De Poppelaer (Brechtse heide) . Deze vastgoedparel straalt luxe en comfort uit, en is met oog voor detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Bij het betreden van de woning valt meteen de natuurlijke lichtinval op. De ruime inkomhal is voorzien van een apart toilet. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we verder een aparte bureauruimte terug alsook een eerste ruime slaapkamer en een grote, goed uitgeruste badkamer. (deze woning kan perfect gebruikt worden om 'gelijkvloers' te wonen.)

De leefruimte met aansluitend de keuken baadt in natuurlijk licht en biedt een ontspannen sfeer met een fantastisch uitzicht op de prachtige tuin. De gehele benedenverdieping is afgewerkt met blauwe steen en een hoogwaardige parketvloer. De volledig uitgeruste keuken met kookeiland is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en een werkblad.

Via de bureauruimte bereiken we de eerste verdieping, waar zich nog 2 ruime slaapkamers bevinden (18/19m²), die ook werden uitgerust met airco. De tweede badkamer eveneens op deze verdieping, is uitgerust met een douchecabine, lavabo en hang-toilet.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we tevens de ruime garage terug, met voldoende bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine. Er is ook een dubbele oprit, en nog een extra parkeerplek voor de woning!

De tuin is erg onderhoudsvriendelijk, en uitgerust met een Finse sauna en een zwembad!

Kortom, deze eigentijdse woning biedt een unieke en weelderige woonervaring in een rustgevende en doodlopende straat!

Troeven:
+ Toplocatie te Sint-Job!
+ Veel lichtinval
+ Zwembad & Finse sauna
+ Energiezuinige woning / conforme elektriciteit
+ Instapklaar
+ Mogelijkheid om gelijkvloers te wonen!

Is je interesse gewekt en leg je graag een bezoek vast aan deze fantastisch woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be. FinancieelAankoop exclusief kosten:€679.000Registratierechten (3%):€20.370Raming Ereloon Notaris*:€2.694Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€702.689* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 679.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2002
Zone habitable
212 m2
Référence
GPOT9WETYCVA
Code Agence
VVV2987
EPC
231 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
-
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Feb 2024
€679.000 / VB Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder