Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Hoge Meerheuvel 6
Carte

Hoge Meerheuvel 6

2960 Brecht
à Vendre
1450 m² Terrain
6 Chambres
Description

* * *

Hoge Meerheuvel 6 - 2960 Brecht - Deze zeer ruime en kei leuke woning in een modern concept, op een schitterend perceel van 1.450m² met een straatbreedte van 30 meter en een ZO-oriëntatie, is gelegen in een groene omgeving midden tussen Brecht en Sint-Job-in-'t-Goor op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. en een vlotte verbinding naar de E19 Antwerpen-Breda alsook het treinstation 'Noorderkempen'.
Met een nuttige oppervlakte van maar liefst 452m² biedt deze veel potentieel voor grote gezinnen, werken van thuis uit of het inwonen van ouders.
Indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte opgedeeld in zithoek met haard, hoge plafonds en dito raampartijen; en een eetkamer, tezamen ca. 60m. Aansluitend een moderne keuken (2017) voorzien van alle inbouwtoestellen en een eiland met 4 zitplaatsen, welke eveneens toegang biedt tot de wasplaats. Via de centrale nachthal vinden we nog een gastentoilet, een vernieuwde douchekamer én badkamer; en 2 slaapkamers (15m²/21m² en thans in gebruik als bureau en speelkamer). Tot slot nog een inpandige garage met fietsenberging en cv-ruimte. VERDIEPING +1: Ruime studio (ca. 65m²), centrale nachthal, 4 slaapkamers (18m²/20m²/18m²/28m²) waarvan 1 met infraroodsauna en 1 als open slaapruimte; en nog een zolderberging.
EXTRA: Na geïsoleerde muren, een geïsoleerd dak, vloerverwarming d.m.v. een condenserende gaswandketel, een boiler voor warm water, bijverwarming door warmtepomp (lucht/lucht), een houtkachel, én 12 zonnepanelen (met terugdraaiende teller) levert een gunstig EPC van 198 kWh/m² = B-label. Elektriciteit = Conform!
EXTERIEUR: Achteraan de woning een overdekt terras waar je heerlijk kan vertoeven. Rondom de woning bevindt zich een volledig omheinde en aangelegde tuin met vooraan een oprit met plaats voor 2 wagens.
Benieuwd naar meer? We begeleiden je graag persoonlijk bij een bezichtiging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 695.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1981
Terrain
1450 m2
Référence
C71RYQ5OL-K3
Code Agence
5868566
EPC
198 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
20 Feb 2024
€695.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder