Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Grensstraat 12
Carte

Grensstraat 12

2960 Brecht
à Vendre
197 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Grensstraat 12 - 2960 Brecht - Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning in Sint-Lenaarts (Brecht), die omringd is door weilanden?
Reserveer dan nu uw persoonlijke rondleiding via aline@reds.be.

Deze woning bevindt zich op een mooi, westgericht perceel van 1.314 m², vlak bij het centrum van Rijkevorsel en Sint-Lenaarts.

INDELING:
U komt binnen in de inkomhal, die toegang verleent tot de leefruimte en de keuken met gezellige houtkachel. Vanuit de keuken komt u bij een praktische wasplaats met ingemaakte kasten, een apart toilet en een droge kelder. Achteraan heeft u de veranda, waar u geniet van een zicht op de tuin.

In de tuin heeft u verschillende bijgebouwen, waaronder een garage. De tuin is volledig omheind en er werd een terras en een vijver aangelegd

Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers en een badkamer (met ligbad, toilet en wastafel). Via de vouwtrap in één van de slaapkamers komt u bij de zolderverdieping.

BIJZONDERHEDEN:
+ PVC-ramen met HR-glas (2017)
+ Overal rolluiken
+ Rustige locatie
+ Droge kelder + kruipruimte
+ Zonnige tuin op een mooi perceel van 1.314 m²
+ Ruime zolder

Dit eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Regering wordt opgelegd. Meer info op https://www.vlaanderen.be/veka. 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Aline via aline@reds.be of telefonisch op 0479.71.46.77 of 03.227.58.58.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Zone habitable
197 m2
Référence
431D7QDEOIGC
EPC
1043 kWh/m2
EPC Valeur
F
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder