Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Kromvenlaan 35a
Carte

Kromvenlaan 35a

2960 Brecht
à Vendre
135 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek deze betoverende woning, een oase van rust en groen. De ruime inkomhal met apart toilet biedt een warm welkom. De gezellige woon- en eetkamer vloeien naadloos over in de lichtrijke veranda, waar u het hele jaar door kunt genieten van uw prachtige tuin. De volledig uitgeruste leefkeuken, met onder andere een Amerikaanse koelkast en inductiekookplaat, maakt het plaatje compleet. Extra opbergruimte vindt u in de handige berging, die ook voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droger en een nieuwe zonneboiler.

De onlangs gerenoveerde douchekamer combineert elegantie en comfort, met een fineer eiken badkamermeubel en een inloopdouche. Op de bovenverdieping vindt u twee ruime slaapkamers, waarvan één met een praktische dressingruimte.

Buiten wachten prachtig aangelegde terrassen, een overdekt terras en een tuinhuis op u. Dankzij de ruime oprit en de garageberging met carport is er voldoende parkeergelegenheid.

De woning is uitgerust met 16 zonnepanelen en een goed geïsoleerde veranda van Aldera met drievoudig glas. Dit zorgt voor een energiezuinige woning waarin u in alle comfort kunt leven. Bovendien is er een astbestvrij attest aanwezig.

* * *

Kromvenlaan 35a - 2960 Brecht - Ontdek deze betoverende woning, gelegen middenin het groen. Bij binnenkomst verwelkomt een ruime inkomhal u, met apart toilet voor extra gemak. De woon- en eetkamer bieden een uitnodigende sfeer, naadloos verbonden met de lichtrijke veranda waar u zowel in de winter als in de zomer kunt genieten van het weelderige groen van uw tuin. De leefkeuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat, dampkap en oven. Een handige berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, en een nieuwe zonneboiler, biedt extra opbergruimte.
De recent gerenoveerde douchekamer straalt elegantie uit met zijn fineer eiken badkamermeubel en inloopdouche. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (ca. 15-13m²), waarvan de masterbedroom is voorzien van een praktische dressingruimte.
Buiten kunt u genieten van prachtig aangelegde terrassen, een overdekt terras en een handig tuinhuis. Met een ruime oprit voor maar liefst 4 auto's en een garageberging met carport, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
De woning is uitgerust met 16 zonnepanelen en een goed geïsoleerde veranda van Aldera, voorzien van drievoudig glas, waardoor u kunt genieten van energiezuinig wonen in alle comfort. Astbestvrij attest.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 398.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
135 m2
Référence
5MW-CFBDD1NE
Code Agence
landelijke-woning-kromvenlaan-
EPC
340 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
11 Mar 2024
€398.000 / Immo C&S
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder