Home Maison 2960 Brecht
Lessiusstraat 103
Carte

Lessiusstraat 103

2960 Brecht
85 m² Vivre
2 Chambres
€274.000
Description

Op de begane grond van dit huis word je verwelkomd door een inkomhal die toegang geeft tot een badkamer, uitgerust met een douche en wastafel, en een volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken is voorzien van een gaskookvuur, dampkap, koelkast, diepvries, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, magnetron en aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droogkast. De eet- en woonkamer zijn ideaal om te ontspannen na een drukke dag.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers, de eerste met een oppervlakte van ongeveer 13 vierkante meter en een parketvloer en de tweede met een oppervlakte van ongeveer 15 vierkante meter op een laminaatvloer.

De woning geniet van een zuidgerichte, omheinde tuin, waar je vele zonnige uren kan doorbrengen. Een ruime garage met een automatische poort is bereikbaar via een achterliggende straat en er is ook een carport naast de woning. De zolder heeft een dakraam en er is een conformiteit voor de elektrische installatie. Deze woning is ideaal voor verhuur.

Het pand wordt aangeboden via Pre-sale. Bezoeken zijn mogelijk op woensdag 17 april, mits op afspraak. Bij interesse kan je een bod uitbrengen tot vrijdag 19 april. Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een afspraak vast te leggen.

Dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Bent u geïnteresseerd in kopen of huren van een woning in Brecht, Malle, Hoogstraten of Wuustwezel? Dewaele Vastgoed Wuustwezel staat altijd voor u klaar met advies en ondersteuning!

* * *

Lessiusstraat 103 - 2960 Brecht - Gelijkvloers:
- inkomhal
- badkamer met douche en wastafel
- geïnstalleerde keuken met gaskookvuur, dampkap, koelkast, diepvries, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, microgolfoven en aansluiting wasmachine en droogkast
- eetkamer met aansluitend woonkamer
Eerste verdieping:
- slaapkamer 1 (ca. 13m²) op parketvloer
- slaapkamer 2 (ca. 15m²) op laminaatvloer
Diversen:
- zuidgerichte en volledig omheinde tuin waar u vele uren in het zonnetje kan vertoeven
- ruime garage voorzien van een automatische poort bereikbaar via achterliggende straat
- zolder met dakraam
- carport naast de woning
- EK conform!
- Ideaal om te verhuren

Interesse?
Deze woning wordt aangeboden via Pre-sale. Bezoeken gaan door op woensdag 17/04 (enkel op afspraak). Bij verdere interesse kan je een bod uitbrengen tegen vrijdag 19/04. De vermelde prijs is een instelprijs. Wil je een afspraak vastleggen of wens je meer informatie omtrent de woning of deze koopmethode, neem dan gerust contact met ons op.

(ver-)Kopen of (ver-)huren in Brecht, Malle, Hoogstraten of Wuustwezel?
Met vragen kan u altijd bij ons terecht!
Dewaele Vastgoed Wuustwezel

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 274.000
Revenu cadastral
€ 334
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Zone habitable
85 m2
Référence
86X06J6VS9W8
Code Agence
186220
EPC
5960 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€274.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder