Home à Vendre Maison 2960 Brecht
Hensel laan A 5
Carte

Hensel laan A 5

2960 Brecht
à Vendre
234 m² Vivre
533 m² Terrain
4 Chambres
Description

Op zoek naar een instapklare halfopen bebouwing in Brecht? Deze charmante woning bevindt zich op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van ongeveer 533 m². De woning heeft vier slaapkamers, een badkamer, een open woonkamer met keuken en een bijgebouw. Dit bijgebouw bevat een multifunctionele ruimte, sauna en douche.

Op de begane grond vind je een gastentoilet in de centrale hal die toegang geeft tot de leefruimte. Dit omvat een eetkamer aan de ene kant en een woonkamer aan de andere kant. Daartussen ligt de volledig uitgeruste luxe keuken met een kookplaat, koelkast, vaatwasser, wijnkoeler, quooker, oven, magnetron en afgewerkt met een arduinen werkblad. Dankzij de vele ramen valt er veel natuurlijk licht binnen, dat de ruimte helder en uitnodigend maakt. Je vindt hier ook een aparte wasruimte/berging en een garage met automatische poort voor één auto.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De tweede verdieping biedt ruimte aan een extra slaapkamer, die momenteel wordt gebruikt als multifunctionele kamer.

De tuin op het zuidwesten is mooi ingericht met twee gezellige terrassen en een bijgebouw dat een sauna, douche en multifunctionele ruimte met wastafel en inbouwkasten herbergt.

Belangrijke kenmerken van deze woning zijn: de instapklare staat, de rustige ligging en zuidwestelijke oriëntatie. Het totale woonoppervlak bedraagt circa 234 m². Het bijgebouw beschikt over een sauna en douche en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Documenten zoals het EPC, een indelingsplan en bodemattesten zijn beschikbaar.

* * *

Hensel laan A 5 - 2960 Brecht - Half-open bebouwing te Brecht gelegen op een zuid-west georiënteerd perceel van ca. 533 m²
Half-open bebouwing te Brecht op een zuid-west georiënteerd van ca. 533 m². Deze instapklare woning omvat oa. 4 slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met open keuken, een bijgebouw met een polyvalente ruimte, een sauna en een douche.

Indeling:
Gelijkvloers:
Centrale inkomhal met gastentoilet verleent toegang tot de leefruimte. Deze is ingedeeld met aan de ene kant een eetkamer en aan de andere kant een living. De verbinding ertussen bestaat uit de volledig luxueuze, geïnstalleerde keuken. Deze is ingericht met volgende toestellen: een kookplaat, een ijskast, een vaatwasser, een wijnkoeler, een quooker, een oven, een micro en afgewerkt met een arduinen werkblad. Dankzij de vele raampartijen valt er veel daglicht binnen in het pand, wat zorgt voor een aangename sfeer.
Verder is er nog een aparte wasplaats/berging en een garage met automatische poort, dewelke plaats verleent aan 1 wagen.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping situeren zich 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een lidbad, een douche en een dubbel wasmeubel.

Tweede verdieping:
De vierde slaapkamer wordt momenteel gebruikt als polyvalente ruimte.

Tuin:
De zuid-west tuin is ingericht met 2 gezellige terrassen en een bijgebouw. Laatstvernoemde is ingericht met een sauna, een douche en een polyvalente ruimte met wasmeubel en inbouwkasten.

Buitengewone kenmerken:
- Instapklaar
- Rustige ligging
- Zuid-west georiënteerd
- Bewoonbare oppervlakte ca. 234 m²
- Bijgebouw met sauna en douche
- Gebruik van kwalitatieve materialen Documenten EPC Indelingsplan Bodemattest 1 Bodemattest 2

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1999
Terrain
533 m2
Zone habitable
234 m2
Référence
A-9HBWYWDDEW
Code Agence
02/9611
EPC
257 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240328-0003194483-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Geen
Historique des prix
14 Apr 2024
€595.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder