Home à Vendre Maison 3960 Bree
Vostertstraat 64
Carte

Vostertstraat 64

3960 Bree
à Vendre
140 m² Vivre
531 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze halfopen, instapklare gezinswoning, gelegen in een vredige doodlopende straat in Bree, biedt veel ruimte op een perceel van 5a31ca. Gebouwd in 2002, is deze woning volledig uitgerust en klaar om te betrekken, met scholen, winkels en openbaar vervoer vlakbij. De woning heeft recente vernieuwingen ondergaan en wacht op nieuwe bewoners.

Op de begane grond vind je een inkomhal die leidt naar een ruime, lichte woonkamer met grote ramen die uitzicht bieden op de volledig omheinde tuin. Er is ook een houthaard. Naast de woonkamer bevindt zich de volledig uitgeruste keuken, die ook licht en ruim is met uitzicht op de tuin en de verwarmde buitenkeuken/zitplaats. Er is een berging naast de keuken met ingebouwde kasten, momenteel gebruikt als kleedkamer, en een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim, en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Het huis beschikt over een buitenkeuken/overdekte zitplaats met elektrische verwarming, ideaal voor alle seizoenen. Een aparte garage en carport complementeren het geheel. De tuin is onderhoudsvriendelijk en volledig omheind.

De woning heeft een gunstig EPC, conform de elektriciteit, verwarming op aardgas, een houthaard, dubbele beglazing in PVC en is instapklaar.

We kunnen je ook helpen met de verkoop van je huidige woning. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op via 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

* * *

Vostertstraat 64 - 3960 Bree - HALFOPEN INSTAPKLARE GEZINSWONING IN EEN ZEER RUSTIGE DOODLOPENDE STRAAT OP EEN PERCEEL VAN 5a31ca.

Deze halfopen instapklare gezinswoning is gelegen in een rustige doodlopende straat te Bree op een perceel van 5a31ca met een zeer ruime bewoonbare oppervlakte. De woning dateert van 2002 en is volledig instapklaar en voorzien van alle comfort. Scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabije omgeving aanwezig. De woning kende de laatste jaren enkele vernieuwingen en is klaar voor nieuwe bewoners.

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen met zicht op de volledig omheinde tuin. Een houthaard is hier ook aanwezig. Naast de leefruimte is de volledig geïnstalleerde keuken gelegen voorzien van alle comfort. Ook deze is zeer lichtrijk met uitkijk op de tuin en bijgebouwde verwarmde buitenkeuken/zitplaats. De bergruimte, naast de keuken is voorzien van inbouwkasten en is momenteel in gebruik als dressing. Het apart toilet maakt deze verdieping compleet.

* Verdieping: Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime en een badkamer voorzien van ligbad, lavabo en toilet.

De bijgebouwde buitenkeuken/overdekte zitplaats met elektrische verwarming maakt het aangenaam vertoeven op iedere dag van het jaar. Een aparte garage met voorliggende carport zorgen voor een mooi geheel van deze woning. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en volledig omheind.

Gunstige EPC - Elektriciteit conform - Verwarming op aardgas - houthaard aanwezig - Ramen dubbel glas PVC - instapklaar!

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: 011 39 90 50 - info@jansenrealestate.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Revenu cadastral
€ 562
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2002
Terrain
531 m2
Zone habitable
140 m2
Référence
DQGAEJKI8CVZ
Code Agence
5910130
EPC
380 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
07 Apr 2024
€349.000 / Jansen Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder