Home à Vendre Maison 3960 Bree
Molenstraat 1
Carte

Molenstraat 1

3960 Bree
à Vendre
537 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze prachtig gerenoveerde, charmante woning is gelegen op een hoekperceel in het hart van Opitter. Met zijn mix van comfort en stijl maakt deze woning een perfecte plek voor gezinsleven. Met een perceelbreedte van 24 meter en een totale oppervlakte van 537m2 is er voldoende ruimte om te genieten.

Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door een lichte, uitnodigende woonkamer, die naadloos overgaat in een ruime eetkamer. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur voor optimaal gemak en comfort, waaronder PVC ramen en een gasgestookte CV-ketel die zorgt voor efficiënte verwarming.

Voor extra veiligheid en gemak zijn er elektrische rolluiken aangebracht op het gelijkvloers. De woning straalt elegantie uit dankzij de keramische vloertegels op de begane grond, trap, toilet en badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met kwalitatieve vinyl vloeren, wat resulteert in een warme en stijlvolle sfeer.

Duurzaamheid en stabiliteit zijn verzekerd dankzij een vernieuwd hoofddak en betonnen tussenvloeren. De zolder biedt nog meer potentieel en kan worden omgevormd tot een extra kamer, zoals een thuiskantoor of speelkamer. Voor ontspanning en entertainment is er een ruime tuin aanwezig.

Kortom, deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabel en stijlvol thuis, waar kwaliteit en welzijn hand in hand gaan.

* * *

Molenstraat 1 - 3960 Bree - Deze charmante woning, gelegen op een hoekperceel in het centrum van Opitter, is volledig gerenoveerd en biedt een ideale mix van comfort en stijl. Met een perceelbreedte van 24 meter en een oppervlakte van 5 are en 37 centiare, biedt het voldoende ruimte voor een gezinsleven.
Binnen wordt u begroet door een lichte en gezellige woonkamer, gevolgd door een ruime eetkamer en een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur, waaronder PVC ramen en een CV-ketel op gas voor efficiëntie en comfort.
Het gelijkvloers is voorzien van elektrische rolluiken voor extra gemak en veiligheid, terwijl de keramische vloertegels op de begane grond, trap, toilet en badkamer elegantie toevoegen aan de ruimte. De slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige vinylvloeren voor een warme en stijlvolle uitstraling.
De woning beschikt over een vernieuwd hoofddak en betonnen tussenvloeren, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. De zolder biedt potentieel voor een extra kamer, zoals een thuiskantoor of speelkamer, terwijl de ruime tuin buiten perfect is voor ontspanning en vermaak.
Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woonruimte, waar kwaliteit en welzijn samenkomen.

Bij interesse kunt u de makelaar bereiken op het nummer 0471 17 46 11 of via e-mail op cas.kenis@living-stone.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 374.000
Général
Type
Maison
Terrain
537 m2
Référence
VN-I32DPUQ5G
Historique des prix
12 Apr 2024
€374.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder