Home à Vendre Maison 8000 Brugge
Ezelstraat 133
Carte

Ezelstraat 133

8000 Brugge
à Vendre
116 m² Vivre
70 m² Terrain
2 Chambres
Description

We nodigen je uit om deze charmante rijwoning, volledig gerenoveerd en verscholen in het hart van historisch Brugge, te ontdekken. Geniet van een onderhoudsvrije, zuidwestelijk georiënteerde binnentuin van 16m², verrijkt met kunstgras. Deze karakteristieke woning biedt een harmonieuze combinatie van modern comfort en authentieke charme.

Na een grondige renovatie in 2019-2020, is de woning getransformeerd tot een lichte, ruime woonruimte, met een gloednieuwe, uitgeruste keuken, voorzien van de laatste nieuwe apparaten en voldoende opbergmogelijkheden. Natuurlijk licht stroomt rijkelijk binnen door twee grote Velux ramen.

De woning beschikt op de eerste verdieping over een grote slaapkamer met aansluitende dressing, een moderne badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, alsook een afzonderlijk toilet. Op de tweede verdieping vind je nog een ruime, veelzijdig te gebruiken, slaapkamer.

Comfort wordt gegarandeerd door de nieuwe hoogrendementsketel en aardgasaansluiting. Met een EPC-waarde van slechts 118 kWh/m², wat overeenkomt met energielabel B, een positief gekeurde elektrische installatie en een asbestvrij certificaat, garandeert deze woning je zorgeloos woongenot in de toekomst.

Gelegen in een bruisende buurt en op loopafstand van alle nodige faciliteiten, is deze woning ideaal voor wie droomt van een stijlvolle, zorgeloze thuis temidden van een historische setting.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via +32475274247 voor meer informatie!

* * *

Ezelstraat 133 - 8000 Brugge - Ontdek deze sfeervolle, volledig gerenoveerde rijwoning in het hart van Brugge. Met een zuidwestelijk gerichte binnentuin van 16 m², voorzien van onderhoudsvrij kunstgras, biedt dit karaktervolle pand het perfecte evenwicht tussen historische charme en modern comfort. Renovatie in 2019-2020 heeft het huis getransformeerd, met een lichte woonkamer en een gloednieuwe keuken, compleet met de nieuwste apparatuur en volop opbergruimte. Natuurlijk licht valt rijkelijk binnen door twee grote Velux ramen.

De eerste verdieping herbergt een ruime slaapkamer met dressing, een moderne badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, en een apart toilet. Een tweede ruime slaapkamer op de tweede verdieping biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Dankzij de nieuwe hoogrendementsketel en aardgasaansluiting geniet u van optimaal wooncomfort. Met een EPC-waarde van 118 kWh/m² (EPC B), positief keuringsverslag van de elektriciteit, en een asbestattest, belooft deze woning een zorgeloze toekomst.

Gelegen in een levendige buurt, dicht bij alle voorzieningen, is dit pand de ideale keuze voor wie droomt van een stijlvol, zorgeloos thuis in een historische omgeving.

Interesse? Contacteer +32475274247.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Revenu cadastral
€ 595
Général
Type
Maison
Terrain
70 m2
Zone habitable
116 m2
Référence
ZYQ39ADGP3RU
EPC
118 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€399.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder