Home à Vendre Maison 8000 Brugge
Carmersstraat 68
Carte

Carmersstraat 68

8000 Brugge
à Vendre
115 m² Vivre
98 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning in het serene Sint-Anna, gelegen in het hart van Brugge. Treed binnen in de inkomhal met gastentoilet, die je leidt naar een modern ingerichte keuken. Aangrenzend vind je de lichtrijke leefruimte met een uitnodigend zonneterras. Dankzij de dakramen geniet je in de zithoek van een overvloed aan natuurlijk licht. De volledige gelijkvloerse verdieping is uitgerust met vloerverwarming voor optimaal comfort.

Verder beschikt de woning over praktische bergruimte, uitgerust met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping ontdekt u twee gezellige slaapkamers, een handige douchekamer en een extra toilet. De tweede verdieping herbergt de ruime master bedroom, compleet met ensuite badkamer met ligbad en douche.

Dit huis combineert modern comfort met een rustige en centrale locatie. Als woning in het bruisende Brugge is dit een ideale keuze voor elk gezin dat op zoek is naar een harmonieus stadsleven.

* * *

Carmersstraat 68 - 8000 Brugge - Prachtig gerenoveerde woning gelegen in het rustige Sint-Anna in het centrum van Brugge. Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, keuken met aansluitend de lichtrijke leefruimte met toegang tot het zonnig terras. De zithoek beschikt over dakramen wat zorgt voor veel lichtinval. De gelijkvloerse verdieping werd voorzien van vloerverwarming. Er is tevens een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een douchekamer en een toilet. Op de Tweede verdieping bevindt zich de master bedroom met ensuite badkamer voorzien van ligbad en douche.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 485.000
Général
Type
Maison
Terrain
98 m2
Zone habitable
115 m2
Référence
J366-LQDQXJF
EPC Certificat
20240212-0002791791-RES-1
Historique des prix
26 Mar 2024
€485.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder