Home à Vendre Maison 8000 Brugge
Blankenbergse Steenweg 180
Carte

Blankenbergse Steenweg 180

8000 Brugge
à Vendre
222 m² Vivre
320 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze sublieme woning in het bruisende hart van Sint-Pieters, waar comfort en ruimte elkaar ontmoeten. Perfect gelegen nabij de expresweg en de A11, biedt deze woning uitstekende verbindingen, ideaal voor pendelaars of stadsbewoners die alles willen ervaren wat het stadscentrum te bieden heeft.

De indrukwekkende woonruimte van 222m² biedt volop ruimte en luxe. Vier mogelijke slaapkamers, een bergzolder en een kelder zorgen ervoor dat alle levensstijlen en behoeften worden verzorgd. Wat betreft parkeergelegenheid zit je ook goed met een garage en oprit. Voor ontspanning en hobby's kun je rekenen op een gezellige tuin en een klein atelier.

Qua energie-efficiëntie scoort deze woning een bevredigende D op de EPC-schaal, wat betekent dat je zonder renovatieplicht direct kunt genieten van alle comfort en gemakken van dit huis.

Mis deze unieke kans om je droomhuis te vinden niet! Bel vandaag nog naar Roel op 0478 529 321 en plan een bezichtiging. Je toekomstige woning in Sint-Pieters wacht op je!

Renovatiewerken zijn niet nodig.

* * *

Blankenbergse Steenweg 180 - 8000 Brugge - Op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een uitstekende locatie? Zoek niet verder! Deze prachtige woning, gelegen in het hart van Sint-Pieters, biedt alles wat je nodig hebt voor een droomleven.Met een ideale ligging nabij de expresweg en de A11, geniet je van uitstekende verbindingen, waardoor je moeiteloos kunt pendelen naar nabijgelegen steden of gewoon genieten van alles wat het bruisende stadscentrum te bieden heeft.De woning, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van maar liefst 222 m², biedt een zee aan ruimte en comfort. Met de mogelijkheid tot 4 slaapkamers, een bergzolder en een kelder, vind je hier alle nodige ruimte voor jouw levensstijl en behoeften.De praktische aspecten zijn ook perfect verzorgd: een garage en oprit zorgen voor voldoende parkeergelegenheid, terwijl een gezellige tuin en een klein atelier de perfecte ruimtes bieden om te ontspannen en creatief bezig te zijn.Wat betreft energie-efficiëntie scoort deze woning een D op de EPC-schaal, wat betekent dat er geen renovatieplicht is. Je kunt dus meteen genieten van alle comfort en gemakken die deze woning te bieden heeft.Mis deze kans niet om deze parel te ontdekken! Neem vandaag nog contact op met Roel op 0478 529 321 en plan een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je in Sint-Pieters! ??

Renovatieplicht: nee

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Maison
Terrain
320 m2
Zone habitable
222 m2
Référence
WJAIQYHAUGS1
EPC
397 kWh/m2
EPC Valeur
D
Historique des prix
26 Mar 2024
€349.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder