Home Maison 8000 Brugge
Blankenbergse Dijk 62
Carte

Blankenbergse Dijk 62

8000 Brugge
145 m² Vivre
343 m² Terrain
3 Chambres
€267.500
Description

Op zoek naar een prachtige woning in de nabijheid van het idyllische Sint-Pieters Plas? Met deze woning geniet je van zowel een serene omgeving als een uitstekende bereikbaarheid. De perfecte mix voor wie houdt van rust maar toch snel in het bruisende stadscentrum van Brugge wil staan.

Dankzij dubbele beglazing in PVC schrijnwerk op het gelijkvloers profiteer je van optimaal comfort. Het geïsoleerde dak draagt bij aan een energie-efficiënte woning, waardoor je het hele jaar door aangenaam kan wonen. Bovendien is de zolder toegankelijk via een vaste trap.

De locatie van deze woning is niet enkel ideaal vanwege de nabijheid van de betoverende Sint-Pieters Plas, maar ook door de goede verbinding naar de snelweg. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden liggen in de directe omgeving.

De garage kan, mits goedkeuring, bereikt worden via een doorgang in de Jeanine Behaeghelstraat. Mis deze unieke vastgoedkans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van je mogelijke droomwoning!

Let op: informatie over de eventuele renovatieplicht is momenteel niet bekend.

* * *

Blankenbergse Dijk 62 - 8000 Brugge - -- Verkocht onder opschortende voorwaarden--Ontdek deze prachtige woning op slechts een steenworp afstand van de betoverende Sint-Pieters Plas. Met een perfecte combinatie van rustige omgeving en uitstekende bereikbaarheid, biedt deze woning het beste van beide werelden.Geniet van het comfort van dubbele beglazing in PVC schrijnwerk op het gelijkvloers. Het geïsoleerde dak draagt bij aan een energiezuinige leefomgeving, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van comfortabel wonen.  De zolder is te bereiken met een vaste trap.Deze woning biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een vlotte verbinding naar de snelweg en het bruisende stadscentrum van Brugge. Met verschillende voorzieningen in de buurt, waaronder winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, heb je alles binnen handbereik.Mits goedkeuring kan de garage via een doorgang in de Jeanine Behaeghelstraat worden bereikt.Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Neem vandaag nog contact met ons op om je droomwoning te ontdekken!"

Renovatieplicht: onbekend

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 267.500
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1952
Terrain
343 m2
Zone habitable
145 m2
Référence
GQUIT2KWUH-2
EPC
454 kWh/m2
EPC Valeur
E
Historique des prix
26 Mar 2024
€267.500 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder