Home à Vendre Maison 8310 Brugge
Altenastraat 16
Carte

Altenastraat 16

8310 Brugge
à Vendre
175 m² Vivre
267 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze woning met renovatiepotentieel, rustig gelegen aan de Altenastraat, maar toch in het levendige hart van Sint-Kruis. U bevindt zich hier tussen de Moerkerkse Steenweg en de Maalse Steenweg, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

De woning zelf biedt drie kamers, waarvan twee bijzonder ruim zijn. De lichte en aangename leefruimte, een afgesloten keuken, een praktische kelder en een badkamer maken het woongedeelte compleet. Bovendien is er een grote, geïsoleerde zolder aanwezig.

Buiten kunt u genieten van een verharde, onderhoudsvriendelijke tuin. Alle ramen zijn reeds vernieuwd voor uw comfort. Een extra troef is de ruime garagebox met oprit voor meerdere auto's.

Momenteel is de woning verhuurd. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging van deze veelzijdige woning!

* * *

Altenastraat 16 - 8310 Brugge - Deze te renoveren woning is gelegen in de uiterst rustige Altenastraat, maar toch in het bruisende hart van Sint-Kruis. Gelegen tussen de Moerkerkse Steenweg en de Maalse Steenweg, heeft u hier alles binnen handbereik. De woning zelf beschikt over 3 kamers, waarvan 2 echt ruime kamers. Daarnaast is er ook een zeer aangename en lichtrijke leefruimte, een gesloten keuken, handige kelder, badkamer met en een erg grote, geïsoleerde zolder. De tuin is verhard en gemakkelijk te onderhouden. Alle raampartijen werden reeds vernieuwd. Tot slot is er nog een grote garagebox aanwezig met oprit voor verschillende wagens. Op heden wordt de woning verhuurd. Contacteer ons snel voor een bezoek aan deze veelzijdige woning!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 289.000
Revenu cadastral
€ 768
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1964
Terrain
267 m2
Zone habitable
175 m2
Référence
CLJQAUTZANE8
Code Agence
3118
EPC
456 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€289.000 / Immo Delbecque
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder