Home Maison 8420 De Haan
Vosseslag 143-203
Carte

Vosseslag 143-203

8420 De Haan
12954 m² Terrain
1 Chambres
€264.000
Description

Ontdek deze lichtrijke assistentieflat in het charmante De Haan, een authentieke kustgemeente met veel te bieden. Residentie Zilverduin is prachtig gelegen nabij het strand en golfbaan, iets buiten het drukke stadscentrum maar nog altijd op een centrale locatie tussen Bredene en De Haan.

Geniet van zelfstandig wonen met een gemoedsrust in deze rolstoeltoegankelijke flat, waar comfort en kwaliteit hand in hand gaan. Grote ramen zorgen voor natuurlijk licht dat naadloos overvloeit naar het zuidgerichte terras - de perfecte plek om te ontspannen in elk seizoen.

Zorgorganisatie Orpea biedt assistentie volgens uw persoonlijke behoeften. Autonomie is een kernwaarde van ons assistentiewoningconcept, en diensten kunnen variëren van boodschappendienst en huishoudhulp tot catering en verpleegzorg.

Tevens heeft u toegang tot gemeenschappelijke ruimtes zoals de ontspanningsruimte en restaurant, waar dagelijkse activiteiten worden georganiseerd voor een aangename sociale ervaring met medebewoners. Extra faciliteiten omvatten een privé kelderberging, een gemeenschappelijke fietsenberging en bezoekersparkeerplaatsen.

Deze flat is een uitstekende vastgoedinvestering, of u nu van plan bent om te verhuren of zelf te bewonen.

* * *

Vosseslag 143-203 - 8420 De Haan - Lichtrijk en zonnige assistentieflat met terras
De charmante en authentieke kustgemeente De Haan heeft heel wat te bieden.
Residentie Zilverduin ligt iets buiten het centrum: in alle rust, vlakbij het strand, de golf en de kusttram. Centraal tussen Bredene en De Haan: schitterende locatie.
Hier kan je zorgeloos zelfstandig wonen in een rolstoeltoegankelijke assistentieflat. Comfort en kwaliteit staan centraal in dit lichtrijke appartement. Met plafondhoge ramen die naadloos doorlopen naar het zuidgerichte terras is het hier zomer en winter heerlijk vertoeven.
De assistentie wordt verleend door zorgorganisatie Orpea. Autonomie is één van de basisprincipes van een assistentiewoning. Samen met Orpea kan een gepersonaliseerd hulppakket worden samengesteld: boodschappendienst, huishoudhulp, catering, verpleegdienst,…
Verder kan je ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes zoals de ontspanningsruimte en het restaurant, waar het samen met de andere bewoners aangenaam vertoeven is. Dagelijks worden activiteiten georganiseerd.
Privatieve kelderberging, gemeenschappelijke fietsenberging en bezoekersparking aanwezig.
Mooie vastgoedinvestering om te verhuren of zelf in te wonen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 264.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2015
Terrain
12954 m2
Référence
O9FGEE429W7-
Code Agence
18320
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€264.000 / Infinimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder