Home à Vendre Maison 9800 Deinze
Achterstraat 258
Carte

Achterstraat 258

9800 Deinze
à Vendre
144 m² Vivre
220 m² Terrain
3 Chambres
Description

Laat je betoveren door deze moderne parel van een huis, waar stijlvol comfort en moderne esthetiek samenkomen. Gelegen in het charmante Astene, kun je genieten van de serene rust van het Leielandschap, terwijl je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot alle noodzakelijke voorzieningen.

Deze milieuvriendelijke woning, gebouwd in 2015, voldoet aan alle huidige standaarden. Via de ontvangsthal, met een apart toilet voor gasten, kom je in de ruime lichte woonkamer die naadloos aansluit op een volledig uitgeruste open keuken. Aangrenzend aan de keuken vind je een royale opslag- en wasruimte, die leidt naar de inpandige garage met roldeur.

Op de bovenverdieping vind je drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer uitgerust met een inloopdouche, een bad, en een wastafelmeubel met spiegelkast. Verder is er ook een apart toilet op dit niveau.

Het zuidelijk gelegen terras is harmonieus verbonden met de woonkamer en keuken. Hier kun je op elk moment van de dag genieten van de zon in de prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze woning biedt daarnaast een extra bergzolder en twee parkeerplaatsen aan de voorkant van het huis.

Wil je graag zelf de schoonheid van dit huis ervaren? Neem dan nu contact met ons op via 09 380 09 74 om jouw persoonlijke rondleiding te plannen en je droomhuis te ontdekken!

* * *

Achterstraat 258 - 9800 Deinze - Stap binnen in deze moderne parel, waar hedendaags comfort en verfijning hand in hand gaan. Gelegen in het pittoreske Astene, geniet u van de rust van het Leielandschap zonder in te boeten aan de nabijheid van voorzieningen.
Deze energiezuinige woning werd gebouwd in 2015 en voldoet aan alle hedendaagse normen.
Via de inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet met lavabo, betreden we de ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte open keuken.
Aanpalend aan de keuken is er een ruime bergruimte/wasplaats, die ons toegang biedt tot de inpandige garage met sectionaalpoort.
Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig, alsook een badkamer met inloopdouche, bad, lavabomeubel met lavabo en spiegelkast en een apart toilet.
Het aangelegd terras is zuid gericht en sluit naadloos aan op living en keuken. In de mooie onderhoudsvriendelijke tuin kan u alle tijden van de dag genieten van de zon.
Verder beschikt deze woning over een bergzolder en 2 staanplaatsen vooraan.
Wenst u graag een bezoek aan dit pareltje? Neem vandaag nog contact met ons via 09 380 09 74 om uw eigen exclusieve rondleiding te plannen en uw droomwoning te ontdekken!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 387.000
Revenu cadastral
€ 724
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2015
Terrain
220 m2
Zone habitable
144 m2
Référence
-CU54GWM5CG4
Code Agence
4100
EPC
84 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
44011-G-2012_136/EP09097/A001/D02/SD001
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€387.000 / Excellent Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder