Carte

Meerskant 7

9280 Denderbelle
à Vendre
3 Chambres
Description

"Maak een afspraak voor een bezichtiging en ontdek deze betaalbare woning uit 1970 in Denderbelle's Meerskant. Met een tuin, garage en drie slaapkamers biedt deze solide woning de mogelijkheid om er een echt juweeltje van te maken.

De woning is gunstig gelegen met uitzicht op het natuurgebied Bellebroek vanuit de bovenste slaapkamers en het pittoreske centrum van Denderbelle ligt net om de hoek. Het heeft ook een goede bereikbaarheid naar Wieze, Lebbeke en Dendermonde.

Bij binnenkomst leidt de hal met trap naar een ruime woonkamer. Aangrenzend vindt u een grote keuken, garage, veranda met wasruimte en de badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers en op de overloop is er ruimte voor een kantoor. De zolder is momenteel niet in gebruik, maar kan worden gebruikt voor opslag. De omheinde tuin is ruim en beschikt over een terras en gazon. Er is ook een veelzijdig bijgebouw aan het einde van de tuin, ideaal voor een lounge, tuinberging, kantoor of speelruimte.

De woning is al voorzien van dubbele beglazing (houten kozijnen), dakisolatie, muurisolatie, centrale verwarming op aardgas (Bulex en installatie °2012) en conforme elektriciteit. Het interieur kan wel een opknapbeurt gebruiken, met name de keuken en badkamer.

Dit is een ideale woning voor starters en investeerders. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bel 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be."

* * *

Meerskant 7 - 9280 Denderbelle - Bent u op zoek naar een betaalbare woning met tuin, garage én 3 slaapkamers, dewelke u kan omvormen tot een waar pareltje? Dan is deze solide woning uit 1970 in de Meerskant te Denderbelle misschien wel wat u zoekt.

Ligging
Vanuit de slaapkamers boven heeft u zicht op het natuurgebied Bellebroek, het pittoreske centrum van Denderbelle ligt letterlijk om de hoek. Vlotte bereikbaarheid naar Wieze, Lebbeke en Dendermonde.

Indeling
Via de inkomhal met trap komt u in de grote leefruimte. Aansluitend een grote keuken, garage, veranda met wasplaats en de badkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers en op de overloop is er plaats voor een bureel. De zolder is momenteel niet in gebruik maar kan dienen als stockage.
De tuin is omheind, ruim en heeft zowel terras als gazon. Achteraan de tuin staat een handige polyvalente bouw; geschikt als lounge, tuinberging, bureel, speelruimte, ... .

Afwerking
De woning werd reeds voorzien van dubbele beglazing (houten schrijnwerk), dakisolatie, muurisolatie, centrale verwarming op aardgas (Bulex en installatie °2012) en conforme elektriciteit. Het interieur verdient een opfrisbeurt, keuken en badkamer zijn zeker aan te pakken!

Budgettair ideaal voor starters én investeerders.
Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 269.000
Revenu cadastral
€ 594
Général
Type
Maison
Référence
VAO754713GOO
Code Agence
2a343f31-3a7e-4dea-a8cc-dbd046
EPC
227 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230215-0002792734-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€269.000 / Immo Lierman
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder