Carte

Anderenbroek 71

9450 Denderhoutem
à Vendre
145 m² Vivre
593 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen in het rustieke Denderhoutem, op slechts enkele minuten rijden van Haaltert centrum en station, vind je deze ruime woning. Het huis bestaat uit een inkomhal, een royale zithoek, een aparte eetruimte met kookhoek, een toilet en een grote garage die plaats biedt aan twee auto's. Achter de garage bevindt zich een hobbyruimte en een aparte berging.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping waar nog een derde slaapkamer te vinden is.

De woning is uitgerust met PVC ramen met dubbele beglazing (vier ramen moeten nog vervangen worden) en wordt verwarmd met een aardgas- en mazoutkachel. De woning is volledig onderkelderd, wat de omschakeling naar centrale verwarming vergemakkelijkt.

Via de oprit bereik je de achterliggende koer en aparte carport. De naastgelegen, zongerichte tuin is een heerlijke plek om te ontspannen.

Na een opknapbeurt kan dit de ideale gezinswoning zijn. Neem vandaag nog contact met ons op via 053/83.19.06 voor een bezoek aan deze woning.

* * *

Anderenbroek 71 - 9450 Denderhoutem - Deze woning is gelegen in het landelijke Denderhoutem op slechts enkele minuten rijdenvan het centrum en het station van Haaltert.Deze woning omvat : inkom, ruime zithoek, aparte eetruimte met kookhoek, toilet, grote garage die ruimte biedt voor twee wagens met achterliggende hobbyruimteen aparte berging.Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien vanligbad, lavabo en toilet.Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping terecht waar er nog een derde slaapkamer aanwezig is.De woning is voorzien van PVC ramen - dubbele beglazing (nog vier ramen te vervangen) en de verwarming gebeurt op basis van een aardgas- en mazoutkachel.De woning is bovendien volledig onderkelderd waardoor het eenvoudig is om om te schakelen naar centrale verwarming.Via de oprit kom je terecht op de achterliggende koer en aparte carport. In de naastliggende zongerichte tuin is het steeds aangenaam vertoeven.Na een opknapbeurt is dit de ideale gezinswoning.Bel ons vandaag nog voor een bezoek aan deze woning via 053/83.19.06

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
593 m2
Zone habitable
145 m2
Référence
XY1OYS-5F5J1
Code Agence
anderenbroekC
EPC
1127 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
3054199
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€249.000 / Immo De Bisschop
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder