Home à Vendre Maison 9470 Denderleeuw
August De Brabanterstraat 64
Carte

August De Brabanterstraat 64

9470 Denderleeuw
à Vendre
303 m² Vivre
596 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze ruime woning, ideaal gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt heel wat mogelijkheden. De gelijkvloerse verdieping is door de jaren heen volledig gerenoveerd en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte die eventueel opgesplitst kan worden voor extra kantoorruimte, een half-open keuken met Miele apparatuur, een veranda, een berging, een wasplaats en een ruime garage met bergzolder. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers, een berging, een vernieuwde badkamer en een kleine dressing. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, doet dienst als derde slaapkamer. Buiten kan je genieten op het gezellige terras van ongeveer 40m² en in de tuin met vijver. Dankzij de ruime oppervlakten is deze woning perfect voor hobbyisten, grote gezinnen of vrije beroepen. Interesse? Reserveer dan nu uw plaats voor de kijkdag!

* * *

August De Brabanterstraat 64 - 9470 Denderleeuw - Zeer ruime woning gelegen in dichte nabijheid van diverse winkels/warenhuizen, scholen en openbaar vervoer (treinstations en bushaltes). De gelijkvloerse verdieping van deze woning werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd. Ze omvat: een inkomhal, een zeer ruime leefruimte (53m²) die men zou kunnen opsplitsen tot een afzonderlijke bureauruimte + leefruimte, een half-open keuken (uitgerust met Miele toestellen en kwalitatieve materialen), een veranda, een handige berging, een wasplaats en een zeer ruime garage met bergzolder. De eerste verdieping beschikt over een nachthal die toegang geeft tot 2 slaapkamers, een berging, een vernieuwde badkamer (met douche, bad en toilet) en een kleine dressingruimte. De zolderverdieping is reeds toegankelijk via vaste trap en werd ingericht als 3e slaapkamer. Genieten van de zon kan men op het leuke terras (+- 40m²) en in de ingerichte tuin met vijvertje. De ruime oppervlakten zorgen voor tonnen aan potentieel. Zo kan deze woning perfect dienen voor hobbyisten, grote gezinnen (extra slaapkamers mogelijk), vrije beroepen, ... Wenst u meer informatie of een bezoek? Aarzel niet en reserveer uw plaats op de kijkdag!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 395.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Terrain
596 m2
Zone habitable
303 m2
Référence
2V1AHWJXW5KS
Code Agence
5954162
EPC
414 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
3120542
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
privé - woning
Zone inondable
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
17 Apr 2024
€395.000 / Accenta Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder