Home Maison 9470 Denderleeuw
Wellestraat 27
Carte

Wellestraat 27

9470 Denderleeuw
212 m² Vivre
270 m² Terrain
3 Chambres
€365.000
Description

Deze gedeeltelijk vernieuwde woning, gelegen op een steenworp afstand van het station van Denderleeuw en de N405 verbindingsweg tussen Aalst en Ninove, is momenteel onder compromis. De woning biedt verrassend veel ruimte dankzij de gesloten bebouwing. Op de begane grond vind je een inkomhal, een ruime woonkamer, een nieuwe keuken met ontbijthoek, een badkamer, een technische ruimte, een veranda, een berging en een terras. De eerste verdieping beschikt over drie grote slaapkamers en een badkamer. Bovendien is er een ruime zolder van 54 vierkante meter, die al toegankelijk is via een vaste trap. Deze kan eventueel omgevormd worden tot één of twee extra slaapkamers, eventueel met badkamer. Enkele extra pluspunten van deze woning zijn: een gezellige tuin, een volledig vernieuwd en geïsoleerd hellend dak, een strategische ligging, nieuwe centrale verwarming op aardgas (condensatieketel) en conformiteit van de elektriciteit. Wil je meer informatie of een bezoek plannen? Reserveer dan snel je plaats voor de kijkdag!

* * *

Wellestraat 27 - 9470 Denderleeuw - *** ONDER COMPROMIS *** Grotendeels vernieuwde woning op een boogscheut van het station van Denderleeuw en de verbindingsweg N405 Aalst - Ninove. Deze verrassend ruime gesloten bebouwing omvat op het gelijkvloers een inkomhal, ruime leefruimte, nieuwe keuken met ontbijthoek, badkamer, technische ruimte, veranda, berging en terras. De eerste verdieping omvat 3 ruime slaapkamers, en een badkamer. Verder is de ruime zolderverdieping (54 m²) reeds toegankelijk via een vaste trap en kan men deze omvormen tot 1 of 2 slaapkamers eventueel met badkamer. Extra troeven: | Sympathieke tuin | Hellend dak reeds volledig vernieuwd + geïsoleerd | Strategische ligging | Nieuwe centrale verwarming op aardgas (condensatieketel) | Elektriciteit conform | Wenst u meer informatie of een bezoek? Reserveer dan snel uw plaats op de kijkdag!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 365.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1961
Terrain
270 m2
Zone habitable
212 m2
Référence
QF42NA-I8QQ5
Code Agence
5920357
EPC
287 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
2264968
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
privé - woning
Zone inondable
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
17 Apr 2024
€365.000 / Accenta Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder