Home à Vendre Maison 8720 Dentergem
Wakkensesteenweg 49-bus
Carte

Wakkensesteenweg 49-bus

8720 Dentergem
à Vendre
370 m² Vivre
1297 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze unieke vastgoedoptie die zowel woon- als professionele mogelijkheden biedt. Het pand, inclusief een woning en magazijn, bevindt zich op een perceel van 1.297m².

De woning verwelkomt u met een inkomhal die naar een multifunctionele ruimte leidt, perfect als kantoor of extra slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een aparte hoek voor werk of ontspanning. De keuken, met aangrenzende eethoek, grenst aan een veranda - de perfecte plek om te ontspannen. Extra opbergruimte is beschikbaar in de bijkeuken en berging. Op de bovenverdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De zolder biedt een onafgewerkte duplex ruimte, klaar om naar uw eigen smaak af te werken en zo extra leefruimte te creëren.

Met een energielabel D is de woning nog niet volledig afgewerkt, waardoor nieuwe eigenaren de kans krijgen om het hun eigen te maken.

Het bijgebouw biedt extra kantoor- en hobbyruimtes, wat tal van mogelijkheden biedt voor zowel creatieve als professionele activiteiten. Het ruime magazijn van 225m², met de mogelijkheid tot uitbreiding naar een volwaardige tweede verdieping van nog eens 225m², is ideaal voor diverse zelfstandige activiteiten. Dankzij een tweede toegang via de Vijvestraat is het perfect voor bedrijven zoals installatiebedrijven, wellnesscentra, fitnessfaciliteiten of zelfs voor uw uit de hand gelopen hobby.

Kom en ontdek deze eigendom en zie de mogelijkheden voor uzelf! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen.

Voordelen:
+ Gunstige ligging
+ Prachtig groen uitzicht
+ Ruim en praktisch magazijn
+ Aparte toegang tot het magazijn
+ Mogelijkheid om de woning naar eigen smaak af te werken

* * *

Wakkensesteenweg 49-bus - 8720 Dentergem - Ontdek deze veelzijdige eigendom, die een goede mix biedt tussen wonen en ruimte voor professionele activiteiten.
Deze woning met magazijn staan op een perceel van 1.297m².

Woning:
Bij binnenkomst leidt de inkomhal naar een veelzijdige ruimte die kan dienen als bureau of extra slaapkamer. De living heeft een aparte bureauhoek voor werk of ontspanning. De keuken met eethoek grenst aan een veranda, ideaal voor ontspanning. Een bijkeuken en berging bieden extra opslagruimte. Boven zijn er twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De dakverdieping biedt een onafgewerkte duplex ruimte die naar eigen smaak kan worden afgewerkt, waardoor er extra leefruimte ontstaat.

De woning heeft een energielabel D. De woning is nog niet geheel afgewerkt, waardoor de kopers hier perfect hun eigen ding van kunnen maken.
Bijgebouw:
Het bijgebouw herbergt extra bureaus en hobbyruimtes, waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor creatieve en professionele activiteiten. Een ruim magazijn van 225m² biedt opslagruimte, met mogelijkheid tot uitbreiding dankzij een volwaardige tweede verdieping van nog eens 225m². Een tweede toegang via de Vijvestraat maakt het ideaal voor diverse zelfstandige activiteiten, zoals een installatiebedrijf, wellness, fitness of een uit de hand gelopen hobbyruimte.
Kom deze eigendom ontdekken en zie de mogelijkheden voor uzelf! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Pluspunten:
+ Gunstige ligging
+ Prachtig groen uitzicht
+ Ruim, praktisch magazijn
+ Aparte toegang aan magazijn
+ Woning af te werken naar eigen smaak

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 698.000
Général
Type
Maison
Terrain
1297 m2
Zone habitable
370 m2
Référence
BY2I23Q3YP8X
Code Agence
777
EPC
372 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
07 Apr 2024
€698.000 / Immo Langeveld
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder